A mai vilagban miert van meg annyi ingatlankozvetito ? mikor a tulaj is fel tudja adni a hirdeteseket? es miert zaklatnak allandoan ha oda irtam hogy ne hivjanak ingatlanosok?
Mert akinek vagyona van, azt sokan le akarják venni... sztem csak ez.
Az a disznóság, hogy %-ot kérnek, pedig akármilyen értékű ingatlant adnak el, ugyanannyit kell dolgozni vele. Aztán az egyik 1,5 millió, a másik 500 millió...
Szerintem akkor van létjogosultságuk, ha messze lakik vagy külföldi a tulaj. 99%-ban viszont én sem látom a hozzáadott értéküket, rengeteg olyan volt amikor házat/lakást kerestünk, hogy a tulaj is ott sétálgatott velünk a mutatásnál, mert nem engedett senkit a lakásba ha ő nem volt ott, vagy akár még ott is lakott, és úgy bumliztunk végig a házon, hogy közben ott élték az életüket.
Nem hiszek abban, hogy nem a vevő fizeti az ingatlanost, minden eladónak van egy minimum összeg amit kapni akar, ezen felül van a jutalék. Sajnos annyian hirdetnek velük, hogy lehetetlen vevőként kikerülni őket, eladóként meg folyamatosan zaklatják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!