Mit tennél,ha kiderülne nem a tulaj hirdeti a lakàst?
Pàr napja voltunk megnézni XIII. keruleti tarsashazi lakast. Egy nő hirdette mintha a sajatja lenne kozben tulajdoni lapot lekerve latom,hogy nem is o a tulaj,nincs benne resze se.
Ugy mutogatta meg a lakast,mintha az o tulajdona lenne.
Szerintetek mi lehet a hatterben?
Miota megkerdeztem tole ezt nem ír.
Ingatlanos, karácsonykor nem dolgozik.
Rokon/barát aki szintén nem dolgozik.
Csaló aki lebukott.
Szerintem ez megérne egy rendőrségi feljelentést!
Már csak a többi ember érdekében is, akik nem ennyire pallérozottak és a kezébe nyomják az 1-2 millió foglalót.
4es : Nem azzal van a baj,hogy nem a tulaj mutatta meg személyesen,hanem azzal ,hogy nekunk azt mondta,hogy o a tulajdonos. Aztan mi jottunk ra a tulajdoni lapbol,hogy nem is tulajdonosa a lakasnak.
Ha ezt elore kozolte volna,hogy o egy rokon es a rokona kulfoldon van es ezert o mutatja meg a lakast,de o nem a tulaj akkor oke lett volna a sztori.
Ahogy a harmas irta valoszinu a foglalo beszedesere megy. Nagyon gaz ez a sztori!
He??? Miért? Ki az a hülye, aki a kezébe ad bármiféle foglalót valakinek, úgy, hogy előtte nem az ügyvédnél szerződnek?
Amúgy simán lehet tulaj, csak még esetleg a Földhivatal nem jegyezte be
Kérdező!
3-as vagyok
És látod az agyhalottak mégis lepontoztak.
Még egy kérdést sem tudnak értelmezni, amiből világosan kiderül a TUDATOS megtévesztés, hogy tulajdonosként mutatkozott be.
De az is lehet, hogy aki nem ért egyet azzal, hogy ez bűncselekmény, maga is hasonszőrű bűnöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!