Hogy lehet kiszűrni, hogy ne hangos szomszédaim legyenek lakásvásárláskor?
Megértem a kérdezőt és nehéz ez.
A vicces, hogy engem például az utca zaja villamos-busz, közepes forgalom nem igazán zavar. Viszont a "beszélgetéstől" ami elvonja az ember figyelmét nagyon ki tudok készülni.
Itt is van minden, park ahol dumálnak, ordibálnak, és hát eddig bárhol laktam ott zajos környezet volt.
Szomszéd is lutri, oda költözöl 1 év és elköltöznek meg ki tudja ki jön helyettük. Laktam albérletben évekig csend és nyugalom volt. Pedig újszülött gyerek volt mellettünk. Aztán elköltöztek az új lakónál meg mindig ott lógtak 2-3-an és olyan óbégatás, dübörgés, ajtó csapkodás volt.
Én ugyanolyan vagyok mint te, iszonyatosan érzékeny a zajokra és a szagokra egyaránt.
Én óbudán szerettem volna lakni, esetleg kelenföldön, de utóbbi drágább volt, óbudán meg családom él ezért néztem ki magamnak a környéket.
Tehát a környék ( kerület ) már megvolt. Az ember állományt úgy mértem fel, hogy sétáltam a környéken, nézegettem a házakat stb, és célirányosan dobtam be cédulákat oda amire azt mondtam hogy jó.
Szempontjaim:
Zöldre nézzen vagy minimális elmenő forgalmú utcára
Az emberek akik ki be mennek legyenek tulajdonosok, kevés bérlős házat néztem
Messze legyen a főúttól
Ne legyen túl magasan ( nem bírom a túl magas emeleteket )
A ház csendes, nagyon. Ez szerencse kérdése is, de ha normális a lépcsőház és az emberek akiket látsz akkor elég szigorúan veszik a lakók ezt, tehát ha valaki zajong azt kicsinálják mert csendháborítás 22-6 között zajongani, és felújítást is csak bizonyos időpontokban lehet végezni.
Ami fontos mondom, hogy ne főútra nézzen és ne játszótérre. Egy közepes forgalmú útra vagy valami zöldre és nyert ügyed van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!