Milyen minőségűek a Bp. 11. kerület, Hamzsabégi út környéki téglalakások? Vékonyak a falaik? Egyet néztem, az szörnyen hangos volt. Miért van ennyi eladó lakás ebben a rövid utcában?
Eléggé hasonló háztömbök vannak azon a környéken, illetve a Hamzsabégi utcában.
Egy lakást elmentem megnézni, ott tisztán hallottam a falon keresztül, hogy a szomszéd sétál odaát, letesz dolgokat az asztalra, stb. A falat megkocogtatva majdnem olyan volt, mintha gipszkarton lenne. Minden téglalakás ilyen vékony fallal rendelkezik arra?
Másik ami feltűnt, hogy viszonylag sok eladó lakás van ebben a rövid utcában. Miért? Valamiért elmenekülnek onnan az emberek?
A szomszédos vasúti sín szerepet játszhat ebben?
Kedves Kérdező!
Nem tudom mennyire nézel híreket de a déli körvasútról sokat írnak. Már elkezdődött az építése. Ez az egyik legnagyobb projekt a városban aminek egyik nagyon fontos része, hogy a Hamzsabégi úton 3 vonatsínpár lesz a jelenlegi 2 helyett.
Nagyon meg fog növekedni a vonatsűrűség. Ezért látsz ilyen sok eladó lakást.
Sok évig megakadályozták most nem sikerült nekik.
Azt viszont tudni kell, hogy a terület rendezésre fog kerülni de a végeredmény sosem garantált. Burokban fog futni a vasút, hogy ez hogy néz majd ki az más kérdés.
Érdemes megnézni a látványterveket.
Amúgy jó környék de túlárazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!