Mennyire szörnyű a fürdőszoba egyben a WC-vel? Tényleg ennyire, hogy külön szóltak róla?
#44: ti mit csináltok? felkenitek a szart a falra és hagyjátok megszáradni? :)
Nálunk 2 max 3 perc alatt a kulaszagnak nyoma sincs, pedig nekem aztán elég erzékeny és kényes a szaglásom.
47
Leginkább csak táplálkozás. Aki ilyen büdöset sz*arik, nem ártana változtatni az étkezésén, egy jó kis bélrák előtt.
A szüleimnél egy helyiségben van, semmi probléma nincs belőle (igaz, egyedüli gyerek vagyok, tehát csak hárman voltunk rá). Laktam panelben albérletben idegenekkel. Ott egyrészt előnyös volt a külön lévő WC, mert így kevésbé kellett alkalmazkodni egymáshoz, ülhetett valaki a WC-n, míg a másik zuhanyzott a fürdőszobában. Hátrány volt viszont, hogy kézmosó nem volt bent a WC-ben, illetve én elég nagydarab vagyok, szóval zavart a szűkös hely, csomószor bevertem a könyökömet a falba, vagy a fejemet az ajtóba ahogy felálltam a WC-ről, illetve nagyon könnyen be is melegedett, fülledt a kis helyiség.
Jelenleg viszonylag nagyobb házat keresünk, gyerekkel. Fontos szempont a keresésénél, hogy legyen egy WC a fürdőszobában, és legyen egy külön WC helyiség is, ami viszont nem annyira kis lyuk, mint egy panelban, és van benne külön kézmosó is, illetve ablaka is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!