Mennyire szörnyű a fürdőszoba egyben a WC-vel? Tényleg ennyire, hogy külön szóltak róla?
Ok, panelban nincs ablak, de nem csak panelrol van szo, ezen kivul is letezik elet :D
Jartam mar olyan lakasokban, ahol volt ablak a furdoben, de egyebkent szellozo van mindenhol, ahogy panelban is.
Eddig akárhány panelben/társasházban/tömbházban éltem, mindben volt ablak a fürdőszobán. Volt ahol teljes értékű nagy ablak, volt ahol szellőzőaknára nyíló kicsi, de valamiféle ablak mindenhol volt.
Sajnos megmutatni nem tudom, mert már rég nem élek társasházban.
#30: működnie kell, mert arra vannak méretezve az ablak szellőzők is a gáztűzhelyek miatt.
Ha nem működik, akkor meg kell javíttatni a közös képviselővel.
Mi ilyen furdo wc egyben vanban lakunk. Mi siman kakilunk egymas jelenleteben az elettarsammal. Bar nem egyszerre kelunk.
Szerintem egy jo kapcsolatban nem okoz gondot az egymas elott zuhany vagy wc.
Szerintem a lokacio legyen az elso szempontod. Kesobb meg tudsz kulon kihuzatni egy 2. Wc-t.
A lokacion soha nem valtoztatsz.
Kifejtenéd, hogy a "kulaszag" miért lesz erősebb attól, hogy a wc ugyanabban a helyiségben van elhelyezve, ahol a zuhany/kád is van?
Eddig egyszer se kellett szagolnom a felsorolt tevékenységek közben.... Kb. 20 évet éltem eddig összesen olyan ingatlanban amiben egy helyiségben volt, mindenhol szellőztettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!