Ha most vennétek, vagy újítanátok fel lakást, fürdőkádas, vagy zuhanyzós fürdőszoba mellett döntenétek?
Figyelt kérdés
Én fürdőkád párti vagyok. Ugyan reggelente, munka előtt zuhanyzom, de hetente 2-3 alkalommal jól esik elmerülni egy kád forró vízben. Mindemellett azt tartom, hogy a fürdőkád nélküli otthonok egy picit csonkák, és hogy egész életünkben csak zuhanyzással nem oldódik le minden szennyeződés rólunk.2020. okt. 29. 22:16
A kérdező szavazást indított:
Lakást kizárólag fürdőkáddal
A lakásba elég egy zuhanyzó
Fürdőkád zuhanyfüggönnyel, hogy mindkettőre alkalmas legyen
Különálló zuhanyzó és különálló fürdőkád, ugyanabban az ingatlanban
Nekem elég a lavór is
77 szavazat
1/28 anonim válasza:
Csakis kád. Kádban lehet zuhanyozni, de zuhanyban nem lehet kényelmesen elfekudni a jó meleg habos illatos vízben.
2/28 anonim válasza:
Mindketto. A zuhany ala kb csak beugrani jarok, 3 percet furdok, es egyebkent nem is tudom magam olyan jol megfurdetni. :D Hajmosasra pl tokeletes, utalok kadban hajat mosni. De masreszrol marhara hianyzik a szuleim hazaban levo ket szemelyes kad, hogy a parommal is hasznalatba vegyuk, esetlegesen egy kis romantikara. Ha lesz sajat hazunk biztos hogy nem adok lejjeb annal hogy mindketto legyen benne, ha magamnak kell beepitenem akkor sem.
3/28 anonim válasza:
Mi jó nagy épített zuhanyt tervezünk. Szeretjük a kádat, de sosincs időnk rá
4/28 anonim válasza:
Hiába, hogy zuhanyozni szoktam szinte mindig (talán havi egyszer kádazok) nekem hiányozna :(
5/28 anonim válasza:
Mindkettő, ez nem kérdés. Nálunk hatalmas a fürdő (tudatosan), nagy sarokkáddal, és tusolóval is.
6/28 anonim válasza:
Fürdőkádas fürdőszoba mellett döntenék. Hisz egy kádban lehet zuhanyozni is, de ugyanez fordítva már nem mondható el. Ha épp lakást keresnék akkor lehet, hogy nem lenne épp kizáró ok, ha csak zuhanyzó lenne, de csak abban az esetben, ha megoldható lenne a későbbiekben egy kád beszerelése is.
7/28 anonim válasza:
Mi nemrég voltunk házkeresésben. Az volt az elképzelésünk, hgoy két fürdőszobát szeretnénk: egy kádasat és egy zuhanyzósat. A kinézett házban végül csak egy fürdőszoba van, de a helyiségben kád és zuhanykabin is található. Nekünk ez meg fog felelni. Mert általában zuhanyzunk, de én szeretek néha forró kádfürdőt venni. A kabint pedig kifejezetten praktikusnak találom mert utálom mosni a zuhanyfüggönyt.
8/28 mindentudó99 válasza:
Mindkettő legyen. Kádba is lehet tusolni viszont kérdés öreg korban ki be tudsz e szállni belőle. Ekkor a zuhanyzó lesz már jobb
9/28 anonim válasza:
Csaladiban mindketto lenne.
Viszont jelenleg panelban elunk.
Itt alig vartam,hogy megszabaduljak a kadtol.
Kicsi a furdo,epitett zuhanyzot csinaltunk.sokkal nagyobbnak tunik a furdo,es amugy se kadaztunk csak a legkisebb gyerek.vettunk egy osszecsukhato kadat,meg 1-2 evig elfer benne,addigra pedig mar tud tusolni o is.
10/28 anonim válasza:
Ha van rá hely, akkor kád és zuhanyzó is. Ha nincs, akkor a kád mellett döntenék. Ott ha akar az ember, még zuhanyozhat is, de fordítva ezt nem tudja megtenni. Amúgy én jobban preferálom a kádat, de van, amikor zuhanyozni van kedvem, szóval nekem a tökéletes az az, mikor van mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!