Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha most vennétek, vagy újítaná...

Ha most vennétek, vagy újítanátok fel lakást, fürdőkádas, vagy zuhanyzós fürdőszoba mellett döntenétek?

Figyelt kérdés
Én fürdőkád párti vagyok. Ugyan reggelente, munka előtt zuhanyzom, de hetente 2-3 alkalommal jól esik elmerülni egy kád forró vízben. Mindemellett azt tartom, hogy a fürdőkád nélküli otthonok egy picit csonkák, és hogy egész életünkben csak zuhanyzással nem oldódik le minden szennyeződés rólunk.
2020. okt. 29. 22:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"Miért mondják sokan, hogy higiénikusabb zuhanyozni?"

Fürdéskor a saját piszkodban ülsz, zuhanyzáskor ez azonnalbmegy lefolyóba. Nekem az a furcsa mikor valaki a zuhanyzás higiénokusságát kérdőjelezi meg.

2020. okt. 31. 19:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a földszinten zuhanyzó kabin van, mert előállhat olyan eset /és most pont az történt/ hogy valamelyikünk nem tud felmenni az emeletre és ott fürdik. Az emeleten kádas fürdőszoba van.
2020. okt. 31. 20:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Valóban jó, ha van kád is meg kabin is, de:

- nem minden lakásban oldható meg helyszűke vagy pénzszűke miatt,

- ha fiatalok vagytok és könnyű ki- és bemászni a kádba, akkor nincs baj,

- ha már nyugdíj felé közeledtek, vagy azok vagytok, akkor zuhanykabin.

Tehát nagyon egyetértek többek között a 8-as válaszolóval.

2020. nov. 2. 21:37
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lesz mindegyik egy helységben amint elkészül a ház. 90x90 es zuhanykabin és 180x80 egyenes kád.

Gondolok az öregkoromra. Pár éve megműtöttek és tovább tartott belemászni meg kimászni valahogyan kádból, mint az egész fürdési folyamat :(. Szóval én nem szeretek zuhanyozni, de ilyen esetben az a +1 m2 nagyon megkönnyíti az életem.

2020. nov. 11. 11:25
 25/28 anonim ***** válasza:
A fűrdőkádas mellett. Kádban lehet zuhanyozni s mikor megöregszik az ember akkor lehet venni műanyag vagy gumis kapaszkodókat meg lépcsőket a kádra.
2020. nov. 11. 15:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Mindkettő legyen.
2020. nov. 11. 20:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos kicsi a fürdőm, így nem volt megoldható mindkettő. Megvásároltam egy 150*70 es kádat és a fal és a kád oldalánál van egy kifejezetten erre kapható üveg paraván. Jól is mutat és valóban hasznos is. Így mind a kettőt élvezhetem, eggyikről sem tudnék lemondani.
2022. okt. 1. 19:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Anyukamnal mindketto van. Ha csak egy lehet, egeszsegugyi szempontbol jo ha van egy kad, de hetkoznapokra eleg a zuhany, de Pl. tesomat gyerekkent ha lazas volt csomoszor kellett kadban priznicelni. (Amikor a normal homersekletu vizet elkezded kiegyenliteni hideggel h lemenjen a gyerek laza..) nem volt eleg neki kb soha a torolkozos priznic. Ha van egyeb eü problemad, ami miatt ulofurdoznod kell neha, akkor is a kad.. Nokent szorteleniteshez is jobb a kad :D kenyelmesebb kadban szorteleniteni..
2022. okt. 1. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!