Ingatlan arveres tulaj bele egyezesevel?
A szituacio a kovetkezo:
Voltam bennt a vegrehajto irodaban.. ott aztmondtak nekem hogy korulbellul szeptember oktoberig szuneteltetve vannak a lako ingatlanokra az arveresek veszelyhelyzet miatt...
Viszont ismerjuk a tulajt.. az o erdeke is lenne hogy valaki megvegye az ingatlant..10 eve csak uresen all
Tulaj bele egyezesevel sem lehet elinditani a licitet vagy valahogyan tole att vasarolni?
Hogyan mukodik ez a dolog? Milyen lehetosegeink vannak?
Nalunk az a szituacio hogy tobb rajta az adossag mint amennyiert kiirtak licitre...
Ha megtudok vele egyezni hogy megveszem annyiert amenyiert ki irtak licitre o pedig fizeti a tobbi tartozast az ugy megoldhato? Vagy azt a tartozast ra terhelik neki a mostani ingatlanjara?
Soha ne adj pénzt senkinek hogy ő majd ezt meg azt csinálja vele, mert akkor lelép!!!!!!!!!!!!!
Olyat csinálhatsz, hogy az adásvételit a bankba írjátok alá, ahol a te pénzeddel és a hiányzó ő részével kifizetitek a hitelt.
Más járható út nincs, így is legyen benne a szerződésbe, hogy onnantól, hogy a hitelét kifizeted a lakásvásárlás hivatalos.
Hat sajnos ez igy eleg maceras.. :/
Azthiszem megvarom amedig tudok ra licitalni
?? Egyszer kerdeztem meg !!!
Ha valami nem tetszik allj odebb ...
Marmint hogyan?
Liciten altalaban olyan ingatlanok vannak fennt amin tartozas van...
Vagy mire irtad neharagudj
nem ertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!