Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlan arveres tulaj bele...

Ingatlan arveres tulaj bele egyezesevel?

Figyelt kérdés

A szituacio a kovetkezo:

Voltam bennt a vegrehajto irodaban.. ott aztmondtak nekem hogy korulbellul szeptember oktoberig szuneteltetve vannak a lako ingatlanokra az arveresek veszelyhelyzet miatt...

Viszont ismerjuk a tulajt.. az o erdeke is lenne hogy valaki megvegye az ingatlant..10 eve csak uresen all

Tulaj bele egyezesevel sem lehet elinditani a licitet vagy valahogyan tole att vasarolni?

Hogyan mukodik ez a dolog? Milyen lehetosegeink vannak?

2021. jún. 9. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tőle minden további nélkül megvásárolhatod egy hagyományos adás-vételi szerződéssel, nyilván nem az árverési áron hanem amit ő kitalál. Te adsz neki előleget amiből ő ki tudja fizetni a lakáson lévő adósságokat és így tudja letisztázni magát.
2021. jún. 9. 16:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Nalunk az a szituacio hogy tobb rajta az adossag mint amennyiert kiirtak licitre...

Ha megtudok vele egyezni hogy megveszem annyiert amenyiert ki irtak licitre o pedig fizeti a tobbi tartozast az ugy megoldhato? Vagy azt a tartozast ra terhelik neki a mostani ingatlanjara?

2021. jún. 9. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Jo eselyel nem tudja kifizetni a tobbi tartozasat, szoval nem fog mukodni.
2021. jún. 9. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha már voltál a végrehajtó irodában, akkor ott is feltehetted volna ezeket a kérdéseket.
2021. jún. 9. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha ne adj pénzt senkinek hogy ő majd ezt meg azt csinálja vele, mert akkor lelép!!!!!!!!!!!!!

Olyat csinálhatsz, hogy az adásvételit a bankba írjátok alá, ahol a te pénzeddel és a hiányzó ő részével kifizetitek a hitelt.

Más járható út nincs, így is legyen benne a szerződésbe, hogy onnantól, hogy a hitelét kifizeted a lakásvásárlás hivatalos.

2021. jún. 9. 17:03
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat sajnos ez igy eleg maceras.. :/

Azthiszem megvarom amedig tudok ra licitalni

2021. jún. 9. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Hányszor fogod még megkérdezni?
2021. jún. 10. 14:07
 8/11 A kérdező kommentje:

?? Egyszer kerdeztem meg !!!

Ha valami nem tetszik allj odebb ...

2021. jún. 11. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Licitálás után is csak így tudsz hiteles házat venni.
2021. jún. 11. 22:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Marmint hogyan?

Liciten altalaban olyan ingatlanok vannak fennt amin tartozas van...

Vagy mire irtad neharagudj

nem ertem

2021. jún. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!