Készpénzes vevőnek csak az számít, aki a teljes vételárat egyből ki tudja fizetni?
Figyelt kérdés
Akinek van 80% önereje, pénze, de szeretne még felvenni néhány millió hitelt, az már nem számít annak?2021. jún. 8. 16:36
31/35 anonim válasza:
Én nem értem az eladó szempontjából miért nem mindegy az a pár hónap. Ha a vevő nem kap hitelt lehet nála marad a foglaló ami ingyen pénz, vagy nem?
32/35 anonim válasza:
Miért nem mindegy?
Nálam hétfőn megnézte a lakást, pénteken már ki is fizette.
Azért nem mindegy, hogy hónapokat vársz a bizonytalanra, várni az értékbecslőre, vagy megadják a hitelt, vagy nem.
Azért nem mindegy..
33/35 anonim válasza:
És ha meg nem kap hitelt, a foglaló nem olyan talált pénz.
Sír majd neked a vevő, hogy elveszed a kis pénzét...
34/35 anonim válasza:
Szerintem is igazságtalan érzés, de sajnos ha aláír egy papírt, és rosszul méri fel a saját anyagi helyzetét az az ő hibája. Mondom ezt leendő első vevőként. Én sem örülnék neki ha elúszna a foglalóm de ezért nyújtózkodok csak addig amíg lehet.
35/35 anonim válasza:
31: Általában lakáscseréről van szó és azonnal foglal is tovább, tehát az eladó vevő is egyben. Az az optimális, ha pont akkor át tud költözni, amikor el is adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!