A lakás beosztásától és a ti igényeitektől, életstílusotoktól függ. Akár kényelmes is lehet, de az is lehet hogy kibírhatatlanul szűkösnek fogjátok érezni.
2021. jún. 5. 14:30
2/23 anonim válasza:
Kérdés hány évesek vagytok, milyen "habitusúak" és milyen elrendezésű a panel.
Nagynak nyilván nem nagy, főleg ha a nappali is valaki szobája és nincs igazán közösségi tér, vendégfogadó hely. Lehet akár élhető is, meg nehezen élhető.
2021. jún. 5. 14:32
3/23 anonim válasza:
Szerintem nem eppen idealis, ha a nappali valakinek a haloszobaja is egyben, igy vagy anyanak nincsen sajat elvonulos helye, ahol lehet, vagy ti nem mehettek be logni a nappaliba barmikor nyugodtan, mert mi van, ha anya epp aludna, vagy csak egyedul akar lenni.
De ha nem tartotok igenyt kozos terre, akar meg jo is lehet. Ha mindenki elvan a sajat szobajaban, es eleg ha csak mondjuk a konyhaban talalkoztok, vagy amikor jottok-mentek, akkor nem kell plusz egy szoba.
2021. jún. 5. 14:48
4/23 anonim válasza:
Ti se panelban nőttetek fel... Sajnos én igen, 5-en voltunk ekkora területen, 2 fiú, 1 lány és apa anya. Felnőttünk, nem zavartuk egymást, igaz már nem laknék így én se, de megvolt a maga szépsége.
2021. jún. 5. 15:03
5/23 anonim válasza:
Leány vagy, ezért kell külön hálószoba a bátyádtól?
Ha 3 szobátok lenne és fiú vagy, akkor az egyik nagyobb hálóban aludjatok Ti ketten a bátyáddal, a másik hálószobában anyukátok és maradna egy nappali a közösségi életnek, látogatóknak és ágy nélkül.
2021. jún. 5. 17:05
6/23 anonim válasza:
75 nm-es 3 szobás lakásban nőttem fel és 4-en voltunk a szüleimmel együtt. Kb 10 éves korunkig nappali, háló, gyerekszoba volt, aztán 10-11 évesek voltunk, amikor kaptunk tesómmal külön szobát és a szüleimnek a nappali lett a hálója kihúzhatós ággyal. Én nem éreztem ezt, hogy ne lett volna tér. Nyilván minél több szoba/ember a jobb, de a szüleimnek erre volt pénze és utólag sem érzem, hogy ez negatív lett volna. Remélem a szobák külön nyílnak, nálunk igen, tehát nem kell senkinek senkin átjárkálni.
2021. jún. 5. 18:43
7/23 anonim válasza:
6-os vagyok. Nagyon számít ki mihez van szokva/szoktatva korábbról. A legjobb barátom 5 szobás házban nőtt fel és szintén 4-en voltak, ő ezt el sem tudná képzelni, nincs hozzászoktatva. Én ilyenben nőttem fel, számomra ez teljesen normális, elfogadható lenne.
2021. jún. 5. 18:48
8/23 anonim válasza:
Igényektő függ. Kiskoromban simán örültem volna, hogy legalább saját szobám van, nekem nem volt sajnos. De most már hozzászoktam a térhez, hogy a házban külön dolgozószobák is vannak, és ígyis elférünk, szóval nekem már kicsi lenne.
2021. jún. 5. 23:34
9/23 anonim válasza:
Az hogy a nappaliban aludna, számomra azt jelenti, hogy az ő szobájából nyílik más szoba is. (mivel ha 3 teljesen külön bejáratú szobáról lenne szó, akkor nem nappalinak mondanánk, gondolom én) Ilyenbe biztosan nem költöznék. Engem nagyon idegeítene, hogy más szobáján kell keresztüljárkálnom állandóan. Egyébként a 64 nm megfelelő elrendezés mellett élehető lehet 3 embernek, nyilván nem túl tágas, de rengetegen élnek ekkora helyen.
Kérdés mi az alternatíva? Nyilván ha vagy ez, vagy a munkásszálló/híd alatt kombó, akkor egyértelmű. De ha van ennél nagyobb lakás hasonló áron, csak akkor mondjuk naponta 15 helyett 30 percet kell utazni a munkahelyedre, az megint más.
2021. jún. 6. 13:52
10/23 anonim válasza:
9 Panelekben altalaban a nappali is kulon nyilik, folyosorol nyilnak a szobak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!