Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyiért mennek el a 11....

Mennyiért mennek el a 11. kerületi panellakások, Újbudán?

Figyelt kérdés

Horror árakat látok. Két szoba 34 millió, 3 szoba 37-8 millió.

Ezek mennyire reális árak? Mennyiért mennek el VALÓJÁBAN? Mert ugye ezek a meghirdetett árak.

Mennyit érdemes alkudni ezekből? (nem nézek felújítandót, csak jó vagy felújított állapotút)

2021. máj. 26. 11:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

Először is ez egy szép lakás kérdező. Ezt aláírom.

De hazugság amiket írnak. Ez nem 6 szintes, hanem csak, de magasan van a földszint picit ezért lehet 5 szintesnek nevezni.

A 3.on van és nincs lift. A lakás szép és befele néz, a környék remek.

Az Allende park is szuper ezen a részen.

A lényeg: lift nélküli házban csak 1-2 emeleten szabad venni. A 3-4. sokkal kevésbé értékes. Mini lépcsőházaik vannak ezeknek.

Nem ér 34-et de a 4 emeletesek extrémen túl vannak árazva. Viszont szép a lakás.

32 esetleg....

2021. máj. 26. 15:13
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A leírásban az is szerepel, hogy "téglaépítésű társasház" :D Gondolom nem ez volt aznap az első hirdetés, aminek a szövegét megírta, ettől még szerintem korrekt, és erős túlzás, hogy "hazugság amiket írnak". Ahogy az is erős túlzás, hogy extrém túl van árazva... a lift hiányára hivatkozva meg kell próbálni alkudni az árból, ennyi.
2021. máj. 26. 15:41
 23/32 anonim ***** válasza:
74%

Miért lenne túlzás, hogy hazugság?

Nem tégla és nem 6 emeletes. Mi ez ha nem hazugság?

Nem erre a konkrétra írtam, hogy túl van árazva extrémen, hanem a 4 emeletesekre.

De a 3-4. emeletek ezekben nem vonzóak, milliókkal olcsóbbak mindig mint az első kettő.

Sokan nem vesznek manapság már lift nélküli lakást, jó okkal teszem hozzá.

Ráadásul mondom ezekben a lépcsőház is nagyon keskeny, ami szintén nem ideális semmilyen szempontból.

2021. máj. 26. 16:49
 24/32 anonim ***** válasza:
95%

Azt írja, hogy 4 emeletes és 6 szintes, mert szerinte a pince is szint. Ha hülyeség is ezt beleszámolni, így kifejtve semmiképp sem hazugság. A tégla meg egyértelmű elírás, mivel amúgy a panel kategóriában van, és pontos címet is megadott. Ezt "hazugságnak" nevezni olyan, mintha át akarna verni bárkit a hirdető, miközben erről nincs szó, sőt, az átlagnál korrektebb hirdetés.

Ingatlanosok rendszeresen hazudják pl. máshova a lakást, mint ahol valójában van, láttam már olyat is, aki Budapestre írta, pedig az utca túloldalán már Budaörshöz tartozott... na EZ hazugság. :)

2021. máj. 26. 17:06
 25/32 anonim ***** válasza:
80%

Wow nagyon elnéző vagy. Szerintem egy komoly eladásnál minden információnak helytállónak kell lennie.

Aki nem tudja miből épült, hány emeletes, hány m2 stb. az marha megbízható eladó lehet.

Ez gáz, hogy ez a szint.

Az ingatlanos meg egy külön állatfaj. Most láttam hirdetést amiben konkrétan hazudtak arról hogy melyik utcában van. Nézzük el nekik mert szomszédos utca? Ugyan már.

2021. máj. 26. 17:18
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
14: Most ne pörög a piac, nem igaz, hogy 1-2 hét alatt elkel egy lakás.
2021. máj. 26. 22:55
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

19: A beárazásból látszik, hogy 30-at szeretnének érte megkapni, jó esetben a tulaj akar ennyit, és azon felül legyen a közvetítő jutaléka.

Keresd meg a tulaj hirdetését, hogy ne kelljen közvetítőt fizetni és akkor tuti, 30-ért vagy olcsóbban megkapod.

2021. máj. 26. 23:00
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

27-es látja jól. Sajnos lesz az 31 is amit akar érte kapni. Jó a lakás és jó helyen van. Ez hatalmas érték.

De én lift nélküliben nem vennék.

2021. máj. 27. 05:56
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A lift nélküliségről annyit hogy szerintem egyre nehezebb lesz eladni mert egyre elfogadhatatlanabb lesz a jövőben. Lehet, hogy most még ímmel ámmal megveszed, de ki tudja, el tudod e adni 10-15 év múlva.

Amúgy 1-2 millión nem érdemes spórolni ami a lakásárat illeti, ha valami nagyon tetszik. Lehet hogy utána hónapokat kell még belefeccölni a keresésbe, és annyira megunod hogy rosszabbat is megveszel drágábban.

2021. máj. 27. 07:14
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

A helyet kell eldöntened kérdező. Ha ragaszkodsz egy környéken akkor 'be kell venned a terepet', becsöngetni, cédulázni, körülnézni, minden lehető módon megkeresni tulajdonosokat.

Ha környék orientált vagy csak így lehet.

Ki kell nézni hol szeretnél, akár magát a házat is. Nekem bejött, konkrétan 1 helyet kerestem ( 2-3 háztömbben ) és sikerült.

Persze ez idő kérdése is.

2021. máj. 27. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!