Én házból költöztem lakásba. Szeretek itt lakni. A faluval a következő gondjaim voltak:
1. Feszt ugattak a kutyák, éjjel-nappal, végig az egész utcában. Éjjel nyitott ablaknál aludni lehetetlen volt.
2. Motorfűrész, ekekapa, flex reggel 5-6-tól.
3. Télen nem lehetett levegőt kapni, mert minden sz...ral fűtöttek a faluban, a műanyagtól a használt ruháig.
4. A szomszédok folyvást azon voltak, hogy ki hova megy, mint csinál, miért, mikor, kivel...
5. Egyedülálló nőként csomó mindent nem tudok megcsinálni a ház körül, mindenért mesterembert kellett hívni, egy vagyonba került így.
6. Családom gyerekkoromban gazdálkodott, 18 éves koromig minden szabadidőm azzal tellett, hogy hagymát duggatni, pucolni, borsót szedni, kukoricát kapálni, gazolni. Megcsömörlöttem tőle.
Ha szabadban akarok lenni, akkor kimegyek a természetbe, sokkal szebb helyek vannak az ember kis udvaránál és nem nekem kell kertészkedni benne. Elég nekem a takarítás, főzés, munka, így is elmegy a nap, csodálom, akinek még emellett van ideje kertet művelni is. Idősebb korban biztos jó lehet, hogy van egy kis kert az embernek, ahova lemehet, de akkor is inkább olyat tudnék elképzelni, ahol a társasházhoz tartozik és többen gondozzák. Bár azzal is csak a probléma van, hogy mikor ki csinálja meg szóval igazából egy lakással beérném.
Mondjuk perpillanat se lakásta se kertes házra nincs kilátásom, hogy valaha legyen.
"Nekem kicsit furcsa ez a kertes ház=mindenhez messze szemlélet."
💲💸💵💰😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!