Milyen Érd Parkvárosban lakni? Mondjuk Betonozóút környéke.
Elsősorban az ottlakókhoz irányulna a kérdésem.
Csatornázottság, Mennyire sok ott a c. típusó polgártárs? Két gyerekkel ( egy kicsi, és egy naggyal kötöznénk.
"Én úgy látom, hogy a nyugati/déli részek inkább problémásabbak bennszülöttek terén."
Hm... ez érdekes. Nem ott lakom, de jó ismerősöm lakik Érd déli részén az M6-ostól nem messze. Sokszor voltam nálunk látogatóban. Soha semmi atrocitást nem tapasztaltam, teljesen kulturált környéknek tűnik, kisebbségieket soha nem láttam arrafelé.
#4: Én sem azt mondom, hogy ott csak azok vannak, de Tárnok felé és Ófaluban vannak többen, ahhoz meg Városközpont, Sasváros van közelebb. Kis utákban, lakóházak között én sem látom őket, de bevásárlóközpontban pl rendszeres.
Érdliget Duna utca, Sárd utca környékén vannak, ahogy a korábbi valaszoló is mondta, valamint az ófalu részen, illetve a Tárnok felé vezető régió madár neves utcáiban.
30 éve Érden lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!