Aki élt már garzonban, az mit gondol róla milyen ott lakni? 1 egyedülálló embernek.
Késő huszonéves vagyok és úgy néz ki néhány hónapon belül lakáshoz tudok jutni. Ami árkategóriában nézelődöm, abból átlagosan jó tégla garzon jönne ki, vagy pedig 2 szobás panel.
Jelenleg 2 szobás panel albérletben lakom lakótárssal. Most épp nincs itt 1 hete és egyedül vagyok és az ő szobájába nem szoktam bemenni, úgy érzem jól megvagyok a lakás azon kb 30-35 négyzetméterén, amit most is használok. (Szobám, konyha, wc, fürdő, előszoba.) Ez alapján úgy érzem jól ellennék egyedül egy garzonban is, de nem vagyok biztos benne. Aki élt már garzon lakásban, annak mi a véleménye róla? Elég sok rosszat lehet róla olvasni a neten, hogy még egy embernek is kicsi, stb. Tudom ott is vannak különböző méretek, pl van 30 négyzetméteres, vagy 40 négyzetméteres is.
Egyedülállóként is 1,5 szobás lakást keresnék, ami nem panel.
Nem is annyira a m2 számít hanem a funkcionális szeparáltság.
Ha egyedül élsz, akkor is lesznek vendégeid, esetleg tartasz bulit, nagyon fontos egy nappali.
Háló meg azért kell, hogy ne egy kinyitogatós kényelmetlen cuccon pihenj, hanem legyen egy franciaágyad, amiről nem kell naponta eltüntetned az ágyneműt, elég csak beágyaznod.
A nappalidban az ülőgarnitúra lehet kinyitós, vendégágynak.
Ha a nappalid 16 m2,(4x4) a hálód 9 m2(3x3) marad, egy pici konyhára és fürdőre 10 m2-ed. Nekem a konyha 2x2-es, és a fürdő is. Mindkettőben minden elfér és még előszobám is van.
Mindez 35 m2-en és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!