Vácrátót, Gyömrő, Maglód ? Milyen itt lakni? Valaki, aki bejár dolgozni a III. kerbe autóval?
Gyömrő, Maglód jó, Vácrátótót lakhatás szempontjából nem ismerem.
Mivel mindkettő egyre drágább, így nem jellemző egyikre sem, hogy cigányos lenne.
Viszont az autóval bejárást a III.ker-be felejtsd el, mert ezt a durván 40 km-t Maglódról nagyjából 1,5 óra alatt tennéd meg.
A 31-es út is és a 0-ás is csúcsidőben csak araszolgat.
Gyömrő ugyanez.
Ha az utak nem lennének bedugulva és rendesen haladhatsz, akkor háztól-házig 30-40 perc alatt jutnál be.
Gyömrői vagyok, egyes jól írja, bár azzal vitatkoznék, hogy nincsen kisebbség. De lehet mi vagyunk a szerencsések hogy nekünk pont van. Az tény hogy ennél gázabb környékek vannak bőven az agglomerációban.
Autózni a pesti oldalra is kegyetlen, mióta felduzzasztották a lakosság létszámát a duplájára, kötél idegrendszer kell hozzá. Ha. A vonat nem késne annyit, amennyit, a tömegközlekedés lenne jó alternatíva. De sajnos...
Kedves 2-es, 1-es vagyok.
Egy szóval nem írtam, hogy nincs cigány, azt írtam, hogy nem az a jellemzője, hogy cigányos. Már mindenütt vannak, a Rózsadombon is, mivel a lakosság 20% cigány az országban.
Ehhez képest a gyömrői 1% az semmi.
Ennyi még az agyonhájpolt budai agglomerációban is van, sőt több.
Az egyéni pechetek, hogy pont ez a szomszédotok.:(
Mi néztünk Maglódon házat, de akárhanyszor mentünk arra az Örs vezér térről, folyton be volt állva. 1 sávos út, halál...
Sajna innen a keleti oldalról a 3.ker-be eljutni mindenhogyan gáz
(mi Vecsésen élünk)
Szerintem végül Péterit választjuk. Onnan m4,m0.
30 perc
Mondjuk én 7re járok dolgozni
6os vagyok
Apum Monoron lakik.
Árpád hidhoz ha minden jól jön ki 40 perc alatt ér be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!