Más is vett már úgy lakást, hogy később megbánta?
Figyelt kérdés
Tavaly vásároltam, felújítottuk de nem szeretnénk beköltözni, megéri várni az eladással vagy hirdessem meg most?2021. máj. 12. 22:15
1/13 anonim válasza:
5 éven belül adózni kell a haszon után .
Jobban jársz talán ha kiadod addig.
2/13 anonim válasza:
Vettem. Mindenki rábeszélt, én meg kapkodtam.
Azóta is benne lakom és gyűlölöm.
Add el annyiért amennyiért vetted + az igazolható felújítás, akkor nem lesz adózandó haszon! Szabadulj tőle, ha utálod ilyenbe nem szabad beköltözni!
3/13 anonim válasza:
Én nem vettem, de nagyjából csak olyat tudnék venni amit utálok.
Mindenki mondja hogy vegyek, vegyek, mindegy hol, mindegy mit mert a lakás az kell meg mégis csak saját.
De annak sem látom értelmét, hogy egy lepukkant panelt vásároljak egy külső, nem túl jó kerületben. Lehet az albérlet "pénzkidobás" de legalább meg tudom választani milyen igényszinten és hol élek.
4/13 anonim válasza:
Százszor jobb egy szerényebb, de saját lakas, mint valami bérelt akármi, ahonnan nem tudod mikor kell elköltöznöd, semmit sem alakíthatsz úgy, ahogy szeretnéd, stb
5/13 anonim válasza:
Mi az, hogy megbánta. Ez kamu kérdés lesz. Örülne hogy saját lakása van. Mit bánt meg rajta?
6/13 anonim válasza:
Hát, ha a Hős utcába lenne lakásom, ezért nem lenne pénzem máshova menni, nem lennék felhőtlenül vidám...
7/13 anonim válasza:
Miért vett volna ott? Ennyire hülye nem lehet.
8/13 anonim válasza:
Volt egy riport a Hős utcáról, abvan volt egynilyen sztori. Yotubeon elérhető.
9/13 A kérdező kommentje:
Debrecenről van szó, a belvárosban
2021. máj. 14. 15:52
10/13 anonim válasza:
És mi volt vele a gond ami előtte nem volt nyilvánvaló?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!