Megéri mobilházat venni állandó lakhely gyanánt? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
Tudni kellene, hogy a kamionozással mennyire és milyen országrészhez vagy helyhez kötött.
De én ha ilyen helyzetben lennék, akkor 3 opcióból választanék:
1)
Nem vennék semmit, hanem a hétvégékre kivennék valami olcsóbb, családias panzióban szobát (vidéken!)
2)
Néznék valahol 5 millióig téliesített, szigetelt nyaralót.
Előnye, hogy közműves és nem hektáros földeket kell rendben tartani.
3)
Alaposan körbejárva a témát, vennék egy NEM romhalmaz házat, de ezeknek hátrányuk, hogy qrva nagyok hozzájuk a földek.
Bár, esetleg ingyen kiadhatod művelésre, azzal a feltétellel, hogy a kertrészed legyen mindig rendben.
Mindezeket úgy küldöm neked, hogy nem ismerem a megyékhez, országrészekhez vonatkozó elvárásaidat.
Köszi, ezek hasznos ötletek. Az első ötlet tetszik, csak nem tudom hogy ez hosszú távon mennyire működőképes (pl. postát hova küldik, hova vagyok bejelentve)
A második ötlet is tök jó, annak még utánna nézek egy kicsit de talán az a legkedvezőbb.
A harmadik ötlet is jó lenne csak ahogyan te is mondtad túl nagy föld van hozzá. Egyébként Győrben van a cég ahol dolgozom, de nem vagyok különösebben helyhez kötve.
A posta a legkisebb gond, mert nyithatsz postafiókot, csomagot meg ilyesmit átvesznek a panzióban is, ha megkéred őket és a cuccot odairányítod. Ezek tényleg nem problémák, ha már ott jól ismernek.
A bejelentkezés ami húzósabb.
Jelenleg van valahol állandó bejelentett lakásod?
Ott nem maradhatsz?
Vagy valami rokonnál, barátnál, ismerősnél, kizárólag formaságból bejelentkezni, aztán majd alakul!
Más:
Én a helyedben Zala megyét fésülném át, a 13-as válaszomban leírt opciók szempontjából.
Gyönyörű hely és még meglepően olcsó is a többihez viszonyítva, amellett viszonylag közel van Győrhöz.
Csak ha valamilyen magántulajdon mellett döntesz, akkor nem árt, ha a település összetételét nagyon megnézed, mivel keveset vagy otthon, így ez nagyon nem mindegy!
Kiegészítem:
Az állandó bejelentett címeden az "Ott nem maradhatsz?"-ot úgy értettem, hogy nem lakni, csak bejelentkezve maradni.
Amennyiben rám gondoltál, hálás lennék,ha kifejtenéd, hogy mi nem úgy van?
Nem írtam árakat, linkeket tettem fel valós hirdetésekkel.
Ha azok áraival nem értesz egyet, a hirdetőt kellene bírálnod!
A "buktatók" alatt nem tudom mit értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!