Elbirtokláson kívül van még valamilyen jogi lehetőség megszerezni egy szomszédos telket aminek évek óta el van tűnve a tulajdonosa?
ma 15:27
Annyit tudtam összerakni a rendelkezésre álló információk alapján hogy az ember apja a 80-as években kapta a telket (vélhetően kárpótlásul), a mostani tulaj a 2000-res évek elején örökölte, úgyhogy szerintem még élhet. Próbáltam már írni annak is akinek a követelése van bejegyezve, nem értem el, de az jó ötlet hogy megpróbálni kideríteni hogy milyen hatóság "segített" a magánszemélynek rárakni a követelést, hátha benne van valami nyilvántartásban.
Hol előírás, hogy valakinek kell, hogy legyen örököse????
Egyébként ki a francot érdekel, hogy van örököse vagy nincs, él e vagy meghalt, csak felvetettem egy kósza gondolatot, ami semmit nem befolyásol a 9-es válaszom tartalmát illetően.
Kérdező!
Közben ezt találtam neked:
"Ha régóta külföldön élő személyt kíván felkutatni, a keresett személy adatainak megadásával és a keresés indoklásával forduljon a keresett személy Ön által ismert utolsó külföldi lakcíme szerinti népességnyilvántartóhoz, polgármesteri hivatalhoz. Az adatvédelmi és nyilvántartási szabályok országonként eltérőek lehetnek, ezért nem minden országban szerezhető be a keresett adat."
Legyen szerencséd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!