Takaros faluk, ahol nyugi van és olcsók a házak? Rendezett környezetben?
Ez így együtt nincs. Legfeljebb ott ahol 50bkm-es körzetben nulla munkahely van...
Ha nyugis , tiszta és c-mentes egy falu, ott nem olcsók a házak.
Székesfehérvár mellett Sárkeszi, Nádasdladány, Ősi, Jenő,
Kicsit odébb Vilonya
C-mentesfalu nincs, és nem isszámít semmit... Én is c-mentes falut kerestem, c-mentességrejólrácsesztem... Hiába c-mentes meg kellett tanulnom, hogy a magyarok közt is van rengeteg trágya ember..
Tele a falunk sárgalaposokkal... Ráadásul közvetlen szomszédom a beköltözött egy cigánycsalád, akik szintén c-mentes falut kerestek :)
Ők is megbánták... Hiába vagyunk majdnem c-mentesek tele a falu gusztustalan alkesz tolvaj magyarral...
Egyik falu se nyugis, ha városiként költözöl oda.
Lefognak nézni. Tapasztaltam. Undorító népség a falusi. Beképzelt férgek, de nem tudom mire fel, olyan buták mint egy darab kavics.
Én inkább vennék városban, cigányos részen vagy vasút mentén. Olcsóbbak a házak, és úgy tapasztaltam befogadóbbak a cigányok. Kevesebb velük a konfliktus mint egy tirpákkal.
Nádasdladányban élek, Székesfehérvárról költöztem ide, ma már kicsit bánom, mert Jenő sokkal jobban tetszik. Dombtetőn helyezkedik el és a Balaton felől kap folyamatosan brutál kellemes friss levegőt... Konkrétan 2km-re lakom, de ha csak felbiciklizem is érezni a levegő változást...
Itt falun az ekte falusiakról elmondható, hogy kisgyerekkoruk óta ismernek mindenkit a környezetükben... Így nyílván zárkózottan kezelik a "jöttmenteket" pláne ha az bele is pofázik a dolgukba...
De! Ők is emberek, így ha normális vagy, és nincs olyan stílusod mint a 7esnek... Tudsz beszélni az emberekkel... Kedves vagy... Ne adj isten tudsz illedelmesen köszönni, akkor mindenhová be fognak fogadni... 3év alatt úgy beilleszkedtünk ebbe a falucskába, hogy már mindenki befogad minket, közösségi rendezvényekre szeretettel várnak minket, sőt mindenkinek feltűnik, ha nem vagy ott.
Konkrétan van olyan kis öreg, aki már annyira befogadott, hogy azt hiszi 20 éve itt lakok :D
Falunak van szaga, van kakaskukorékolás, és bizony van olyan mikor vasárnap reggel 7kor nekiáll flexelni a szomszéd mert akkor ér rá... Nekem ezek beletartoznak a nyugodtságba. Ha zavar, akkor kimegyek, aztán elnyomom a flex hangját fűnyíróval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!