Tartottatok tőle mikor törzsgyökeres budapestiként kiköltöztetek Pest megyébe?
A budai agglomerációnak a közlekedése se a legjobb.
Próbálj még keresélni, lehet találsz más kompromisszumot.
Nem tudom, hogy a sok pesti panelproli miért gondolja, hogy a lakott terület vége táblánál véget ér a világ.
"Mas elet, mas vilag. Nincs bkv, nincs gyalogtavolsagra semmi."
Nincs, mivel a BKV az a Budapesti közlekedési válalat, nyilván budapesten kívül nem így hívják a tömegközlekedsét, hanem simán busz (mert általában busz van, más nincs, de itt az is elég), de attól még van tömegközlekedés. Nem tudom neked mi a gyalogtávolság, itt (10.000 fő alati pest megyei település) 15 perc sétával elérhető Tesco, DM, Aldi, kínai áruház, pékség. Dohánybolt, kis ABC 5 perc, helyközi buszmegálló 8 perc, benzinkút kocsival 3 perc. Azért ez a semminél jóval több. Nyilván fogorvos és öltönyszalon nincs a közelben, de oda nem hetente háromszor jár az ember, hanem max évente háromszor. Arról meg ne is beszéljünk, hogy innen (én a pesti oldalán vagyok a megyének) előbb bejutok vonattal a keletibe, mit BKV-val a város túloldaláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!