Ha valaki panelben hangosan hallgat zenét mélyhang kiemeléssel azt mennyire hallják mások?
Figyelt kérdés
És tégla egyéb házakban?2021. márc. 29. 15:52
2/12 alletta válasza:
mintha nála szólna, legalábbis a szomszédok. örülök, hogy családi házban lakom.
3/12 anonim válasza:
Nagyon hallják. Nálunk legalábbis a normálnál picivel hangosabb tv is átszűrődött, az ilyen diszkózó szomszédoktól meg rengett a csillár kb.
Fülhallgatóval könnyebb hangosan zenét hallgatni a szomszédok zavarása nélkül.
4/12 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet. Kertes házban sem. Hacsak nincs buli, mégis mi a frásznak kell egy zenét bömböltetni, amire rajtad kívül senki sem kíváncsi? Se anyád, se apád, a szomszédok pláne. Ha egyedül hallgatsz zenét, miért bírod bedugni a fülest? Te hallgathatod a zenét, másnak meg nyugta van.
6/12 anonim válasza:
A panelben lakók mindig megsértődnek, ha valaki a "panelproli" kifejezést használja.
Ti mit használnátok arra, aki senkire sincsen tekintettel és ilyen tuf-tuf "zenét" (vagy inkább zajt) ordíttat és három háztömbbel odébb is mozognak a basszusától a bútorok?!
7/12 anonim válasza:
Szerintem se hallgass ilyet. Undorító ha önzésből öt- hat család életét zavarod.
8/12 anonim válasza:
Lehet hogy neked meg a magas hangod lenne kiemelve...
9/12 anonim válasza:
...ha valaki cserében jól t.kön rúgna!
10/12 anonim válasza:
Anno panelben volt ilyen "zenész" szomszédom. Kb. 10-szer szóltam neki, kezdve a "legyen szíves"-el, zárva a " kapcsold már ki azt a sz..t"-al. Nem érdekelte. Az sem, hogy legalább 6-8 ember szólt neki rajtam kívül. Úgy lett csend és nyugalom, hogy lecsaptuk a villanyóráját. Amikor jött hőzöngeni, kis híján őt is. Viszont akkor már megértette a kusslegyen kérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!