Hogyan tudnak ilyen sokan Budapesten új építésú lakást venni?
Figyelt kérdés
Mindenki rendlekezik 30-40 M Ft önerővel vagy nagyon sok hitel vesznek fel?2021. márc. 28. 14:37
1/23 A kérdező kommentje:
Valamint mellette ott a 20-30 M Ft-os luxus autó.
Úgy "látszik" hogy Magyarország jobban teljesít!
2021. márc. 28. 14:50
2/23 anonim válasza:
Ezt én sem értem.
A legkisebb garzon is 30 Milla, és egy egy légterű vicc az egész.
Ki az a bolond, aki ezekért ennyi pénzt ad ki?
3/23 A kérdező kommentje:
2-es
Ez egy új építésű projekt, ma láttam az építkezést még az alapok vannak meg, és már eladtak 59 lakást.
2021. márc. 28. 15:18
4/23 anonim válasza:
Nem mindenki keres br. 200at...
5/23 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy Buddapesten az új építésű lakások vásárlóinak 25-30%-a külföldi.
És a többi?
2021. márc. 28. 15:20
6/23 anonim válasza:
A saját lakásukat adják el és annak az áréból veszik meg az újabb lakást.
7/23 A kérdező kommentje:
4-es!
Tegyük fel, hogy bruttó 1 milliót keresel abból futja ilyen lakásra és 20 milliós kocsira?
2021. márc. 28. 15:23
8/23 anonim válasza:
Igen, lazán futja rá ha utána számolsz.
9/23 anonim válasza:
Én sem értem, pedig nem bruttó 200 at keresek... Dupla annyi áron mennek az újépítésűek, mint a régebbiek, én inkabb vennék nagyobb méretűt, ha x összegem lenne. Persze ha megtehetném, vennék én újat, nem tudom hogy csinálják ennyien, talán a csok ból.
10/23 anonim válasza:
Milyen sokan? Az emberek 0,02%-áról beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!