Panelt vagy újépítésű lakást érdemes venni befektetés/saját lakás célra ?
Halottam hogy elvileg az összes panel lakást elvileg 100 éves használat után lekell bontani mivel nem fentarthatóak a szerkezetük, ennyit bírnak... És elvileg felújítással nem megoldható
Erről ki mit tud ? Tényleg igaz ez ?
Ezt végre fogja hajtani az álam ? Ha igen, biztosítani fog új lakó helyeket a jelenlegi tulajdonosoknak ?
Szóval mi a biztosítás rá ha én veszek Budapesten egy panel lakást az 10-20-30-50 év múlva is helyén fog állni vagy ha már nem állhat a helyén én kompenzálva leszek ?
Vagy ezzel mindenkinek számolnia kéne, és vásárlás elött ellenőrizni a panel lakás életkorát ?
A 9-esnek igaza van. A panellakáspk már nem korszerűek.
Én inkább új építésűt vennék.
En meg a regebbi tipusu teglalakasoknal maradnek.
Laktam panelban es uj epitesuben is, hat a panelban kevesebb hang volt, de komolyan. Az ujban szo szerint azt is hallottam a szobabol, hogy a szomszed fingott egyet. Hallottam a rohogest, hangosabb beszelgetest, mindent. Csak a suttogast nem kb. Nem tudom, ez hogy lehetett, nem is ertem, de elkoltoztem szerencsere.
Most egy kb 60-70-es evekben epult teglalakasban lakom, semmi nem hallatszodik at.
Laktam panelban, messze nem volt annyira rossz, mint az uj, ahogy emlitettem is :)
Elolvastad egyaltalan a valaszt? :D
Egyebkent csak a kornyek miatt koltoztem el, az gaz volt, maradtam volna meg pedig.
Nem koltozom tanyara, jo itt nekem Budan :)
Kedves gazdag Budai! :D
Igen én is laktam panelben de szerencsére most már egy új építésűben. Sokkal de sokkal jobban érzem magam ebben a lakásban.
Panelben még a sok egyéb emberi aktivitásra jelemzző hangokat is hallottam.
Konkrétan Józsi és Kati dugtak és a srác hamar elsült de még a második menetnél is. Tényleg szurkoltam neki hogy a következőt bírja tovább :D
Kedves Kérdező!
Olyan lakást vegyél, amelybe Te is szívesen beköltöznél. Ki tudja mit hoz az élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!