Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecenben a Fényes udvarban...

Debrecenben a Fényes udvarban miért olcsóbbak a lakások? Miért nem népszerű, mi a baj vele?

Figyelt kérdés

2021. márc. 21. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Az első panelek ezek voltak, a legrégebbiek a városban, plusz a környék se volt a legjobb, mára azért jobb a helyzet, úgy tudom fel is lett újítva a környék.
2021. márc. 21. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Amióta arra jár a troli is, megépült a kispiac, és rendbe tették a környéket, sokat javult a helyzet!
2021. márc. 21. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem olcsóbb, én is nézegettem de igen felment ott is a panel ára. Van aki huszon millióra rakja ki, hát nem tudom ki veszi meg annyiért. A környék egyébként már szerintem se rossz, csak nekem nincs jó helyen.
2021. márc. 22. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!