Miért olyan drágák a lakások Óbudán?
Hát nem tudom, mást lát minden ember ezek szerint.
Én eléggé ismerem a város mindegyik kerületét, szerintem ez sokkal jobb mint a legtöbb kerületi lakótelep.
Főleg idős emberek laknak az óbudai lakótelepen, kicsit mint egy nagy falu, nem olyan városias.
Nem tudom mit látsz amitől így a nadrágodba csináltál, de javaslok neked a másik 22 kerületben lakótelepi sétákat tenni, ha ettől félsz, azoktól rettegni fogsz.
11:
Nem csináltam a nadragomba, ahogy egyébként szinte barmely részén mászkálok Budapestnek, kevés az igazan para környék. Nem is mondtam, hogy az Óbudai-lakótelep nagyon para lenne, de messze nem olyan jó környék, hogy azt lehetne mondnai, hogy az ár kiszűrte volna a gáz arcokat.
XX. kerületben lakok, és itt vannak annál rosszabb környékek, szóval tudom miről beszélek. Meg ismerem a legtöbb budapesti lakótelepet, szoktam pl. futni random városrészekben, hogy felfedezzem őket, különféle napszakokban, szóval elég sokat látok belőlük.
Nyilván pl. a XX. kerület központi lakótelepe rosszabb, mint a Flórián tér környéke. Ahogy a csepeli lakótelepek is. Ferencvárosban a József Attila lakótelep kb. egy kategória. Kelenföld és Őrmező jobb, Gazdagrét sokkal jobb. Most nyilván csak azt nézem, hogy mennyire jó környék az ott lakók és a környezetük szempontjából, mert az elhelyezkedés, közlekedés másik szempont (úgy a Gazdagrét a pocsék).
12:
Azért nem cdak pár csöves akad arrafelé...
Egyetértek, szerintem átlag, de inkább átlagnál erősebb lakótelep. Hétvégén kell odamenni full nyugis. Hétköznap sokan járnak át rajta eléggé központi helyen van. De azért a II. kerület és a budai agglomeráció veszi közre, márcsak ezért sincs rossz helyen.
Kőbánya meg az Örs meg ezek, szerintem teljesen más feeling , és nem pozitív irányba.
Kelenföld fel lett kapva a metró miatt de szerintem nem jobb, csak rendezettebb mert volt egy komolyabb város rehabilitáció, parkok, utak jobbak, szebbek és rendezettebbek. Óbuda a hegyek és a Duna miatt jobb is lehetne csak a vezetése pocsék.
"átlagnál erősebb lakótelep"
hmmm úgy mindjárt más XD
Viccen kívül: nyilván a közeli Duna gondolják, hogy ott többet ér egy ugyanolyan panellakás, mint bárhol máshol, de hogy a lakóközösség ugyanolyan szedett-vedett banda, mint a Havannán vagy az Örsön, az biztos. Nekem pl egyáltalán nem tetszik az Óbudai lakótelepek hangulata, viszont a Füredi bejön. A kispesti sem rossz, ott van ami hangulatos lakótelep és van ami kevésbe, viszont ott a metró, szóval brutál jó helyen van. Nekem ezek fontosabbak, mint hogy a Római part közel legyen. A panel az csak panel...
Na jó szerintem budapesten nagyon szubjektív mindenki, ki mit lát meg kinek mi tetszik meg. Utcáról utcára változik azt kell mondjam.
A füredi iszonyatosan nem tetszik nekem de megértem azt is ha valakit az Örshöz fűz valaki akkor annak az a szíve csücske.
A gazdagrétit sem értem de hát mindenki más.
A Pók utca meg egy alvó város de annyira viszont már nem takaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!