Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért olyan drágák a lakások...

Miért olyan drágák a lakások Óbudán?

Figyelt kérdés

2021. márc. 16. 15:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, mást lát minden ember ezek szerint.

Én eléggé ismerem a város mindegyik kerületét, szerintem ez sokkal jobb mint a legtöbb kerületi lakótelep.

Főleg idős emberek laknak az óbudai lakótelepen, kicsit mint egy nagy falu, nem olyan városias.

Nem tudom mit látsz amitől így a nadrágodba csináltál, de javaslok neked a másik 22 kerületben lakótelepi sétákat tenni, ha ettől félsz, azoktól rettegni fogsz.

2021. márc. 16. 16:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Mondok konkrétumot: Lajos utcai lakótelep , vagy a Szél utcán végig, esetleg a Bécsi út-Ágoston utca. Én nem látok problémát. Csöves mindenhol van pár.
2021. márc. 16. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

11:

Nem csináltam a nadragomba, ahogy egyébként szinte barmely részén mászkálok Budapestnek, kevés az igazan para környék. Nem is mondtam, hogy az Óbudai-lakótelep nagyon para lenne, de messze nem olyan jó környék, hogy azt lehetne mondnai, hogy az ár kiszűrte volna a gáz arcokat.

XX. kerületben lakok, és itt vannak annál rosszabb környékek, szóval tudom miről beszélek. Meg ismerem a legtöbb budapesti lakótelepet, szoktam pl. futni random városrészekben, hogy felfedezzem őket, különféle napszakokban, szóval elég sokat látok belőlük.

Nyilván pl. a XX. kerület központi lakótelepe rosszabb, mint a Flórián tér környéke. Ahogy a csepeli lakótelepek is. Ferencvárosban a József Attila lakótelep kb. egy kategória. Kelenföld és Őrmező jobb, Gazdagrét sokkal jobb. Most nyilván csak azt nézem, hogy mennyire jó környék az ott lakók és a környezetük szempontjából, mert az elhelyezkedés, közlekedés másik szempont (úgy a Gazdagrét a pocsék).

2021. márc. 16. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:

12:

Azért nem cdak pár csöves akad arrafelé...

2021. márc. 16. 16:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyetértek, szerintem átlag, de inkább átlagnál erősebb lakótelep. Hétvégén kell odamenni full nyugis. Hétköznap sokan járnak át rajta eléggé központi helyen van. De azért a II. kerület és a budai agglomeráció veszi közre, márcsak ezért sincs rossz helyen.

Kőbánya meg az Örs meg ezek, szerintem teljesen más feeling , és nem pozitív irányba.

Kelenföld fel lett kapva a metró miatt de szerintem nem jobb, csak rendezettebb mert volt egy komolyabb város rehabilitáció, parkok, utak jobbak, szebbek és rendezettebbek. Óbuda a hegyek és a Duna miatt jobb is lehetne csak a vezetése pocsék.

2021. márc. 16. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
a florián tér és a pok utcai ltp ég és föld
2021. márc. 16. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez most off lesz, de Zugló-Alsórákos paneljeiről vagy a Füredi úti lakótelepről mit gondoltok? Milyen környék Lakásvásárlás szempontjából?
2021. márc. 16. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"átlagnál erősebb lakótelep"

hmmm úgy mindjárt más XD

Viccen kívül: nyilván a közeli Duna gondolják, hogy ott többet ér egy ugyanolyan panellakás, mint bárhol máshol, de hogy a lakóközösség ugyanolyan szedett-vedett banda, mint a Havannán vagy az Örsön, az biztos. Nekem pl egyáltalán nem tetszik az Óbudai lakótelepek hangulata, viszont a Füredi bejön. A kispesti sem rossz, ott van ami hangulatos lakótelep és van ami kevésbe, viszont ott a metró, szóval brutál jó helyen van. Nekem ezek fontosabbak, mint hogy a Római part közel legyen. A panel az csak panel...

2021. márc. 16. 22:19
 19/19 A kérdező kommentje:

Na jó szerintem budapesten nagyon szubjektív mindenki, ki mit lát meg kinek mi tetszik meg. Utcáról utcára változik azt kell mondjam.

A füredi iszonyatosan nem tetszik nekem de megértem azt is ha valakit az Örshöz fűz valaki akkor annak az a szíve csücske.

A gazdagrétit sem értem de hát mindenki más.

A Pók utca meg egy alvó város de annyira viszont már nem takaros.

2021. márc. 17. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!