Miért olyan drágák a lakások Óbudán?
1,2:
Hat, azért az óbudai lakótelepeken elég sok a lepukkadt alak, nem mindig voltak olyan drágák ezek a lakások.
Lepukkant alak? Hát nem tudom el kell menni a Havannára és a XV. kerületbe vagy Kispestre. Szerintem ég és föld az emberállomány.
De nagyon drága Óbuda a többi kerülethez képest. Egyedül Vizafogó és a XI. kerület ( Kelenföld ) veri. Na a Kelenföldi városközpontban is van mindenféle alak de ott is brutál árak vannak...
5:
Hát épp nemrég jártam a Havanna lakótelepen, igaz reggel volt, mikor munkába mentek az emberek, de ranézésre kevesebb gáz alakot láttam, mint Békásmegyeren vagy Kaszásdűlőn.
Kelenfödlnek a vasútállomás közeli részén nagy az Isten állatkertje, de a többi jóval normálisabbnak tűnik.
Persze Óbudán vannak nagyon jó környékek, pl. Mátyás-hegy felé, de ott nyilván még jóval magasabbak az árak. A lenti lakótelepek inkább a sok irodaház miatt drágák, rengeteg arrafelé a mumkahely (Vízafogó ugyanezért még drágább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!