Mennyivel fizetnétek többet egy ilyen lakásért?
Van egy ikerház, aminél a tulajdonosok válnak, ezért eladják. Most tart a kert rendezés alatt, ők kb. fél éve laknak az ingatlanban, egyedül a bútorokat kell vinnünk beköltözni. Maguknak építették, ezért aránylag biztosak vagyunk benne, hogy nem rossz minőségű (nem az extra minőségű márvány konyhapultos 6 milliós konyhás lakás, de nem is a leggagyibb 1 milliós).
Valamivel drágább, mint az építési vállalkozók új építésű lakásai (50 millió körül vannak a környéken), amik általában a "burkolatokat te választod, de a ház már elkészült" állapotban vannak, nyilván az is kulcsrakész, kertrendezéssel van hirdetve.
Ti mennyivel adnátok többet egy ilyen házért?
Mi így számoltunk:
1. Konyhabútor
2. Riasztó
3. Beépített szekrények
De vajon feláras lenne az is, hogy nem kell rohangálni és teljesen kész a ház? Vagy lejön belőle az, hogy nem mi választjuk a csempét?
#12 Tehát jól értem, hogy mondjuk a konyhabútorért sem fizetnél pluszba? Legfeljebb annyiért vennéd meg a lakást, mint a két utcával arrébb lévő konyhabútor, riasztó és beépített szekrények nélkülit?
Aminek ugyanaz az elrendezése, csak nem tudták az építkezés elején eladni, így előbb felhúzták azt, amit már eladtak és a vevő két-három naponta kijárt ellenőrizni, hogy hogyan építik, majd most ugyanaz az építtető építi ugyanazzal az elrendezéssel az újat, egy háromnegyed évvel később.
12. vagyok. Megmondom őszintén, hogy nekem inkább az eladónak tűnsz,mintsem egy vevőnek...
Amennyiben te adod el, add hozzá ezeket a tételeket amiket felsoroltál kb 50%- os értékben és várd meg, hogy ha jön a vevő, mit ajánl. Domborítsd ezeket a plusz dolgokat, hátha számít neki. Légy rugalmas, valamennyire engedj az árból, ha ajánlatot tesz.
Ha esetleg megjönne a vevő, mint aminek a kérdező akar látszani, akkor annyit tudok mondani. Ha neked teljesen mindegy, hogy mennyi az ára, mert úgyis többet akarsz érte adni ( vagyis az eladó kapni) fizesd ki és adj neki borravalót is, az aprót meg tartsa meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!