4 év múlva, ha lesz 25 millió forintom, tudok majd belőle garzonlakást venni Győrben, vagy Szombathelyen?
most a vírus miatt lettek szerintem mindenhol olcsók a lakások bár remélem én is hogy pár év múlva is lesz ilyen hogy feldombnak 18-20 milliosokat mert korábban nem volt ennyi mint monst.
ne a mostanival számolj. akkor is lehet bedobnak majd de készülj fel hogy lehet változnak az árak sajnos.
én meglepődtem hirtelen hogy budapesten kidobak egy csmó 18-20 millió forintos lakást pedig korábban alig volt ilyen áron. gonmdolm a vírus?
Legkésőbb jövő tavasszal emelkedni fognak az árak.
Gondolom, akkor már most van valamennyid, 8-10 milliód. Az Atletico Madrid- Bilbao meccsre ma este egész jók a szorzók, hazai győzelemre felpakolsz 10 misit, és csinálsz belőle 18-at. Megveszed a lakást még az éven. Szívesen
8-as vagyok. Bejött vagy sem?
Péntek estére fogod a 18 millát, és megrakod a Reims-Lyon meccsen vendégre. 27 millád lesz. Szívesen ezt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!