Kp-re kevésbé népszerű helyen, vagy +10 millió hitellel
kicsit népszerűbb helyen panel lakás?
Figyelt kérdés
Van pénzem egy 2 szobás panelra egy kevésbé sztárolt helyen, pl X., XIX, XVIII, XVII, XVI és társai, vagy pedig fel kéne venni legalább 7-8, de inkább 10 millió hitelt egy ugyan úgy panel lakásért egy jobb kerületben, XI, III, XIII? Szerintetek?
Ne vegyél fel hitelt :) Ezeknek a kevésbé sztárolt kerületeknek is vannak irtó jó részei. Na ott vegyél kecót :)
2021. febr. 22. 08:44
2/9 anonim válasza:
Ez függhet attól is, hogy hol a munkahelyed (persze ez lutri, mert megszűnhet a munkád, vagy költözhet a cég, stb.), milyen környezetet szeretnél magad körül látni (zöldebbet, tisztábbat, vagy koszosabb is jó), szeretnél-e sokat járni a belsőbb kerületekbe bulizni, színházba, stb.
2021. febr. 22. 08:44
3/9 anonim válasza:
Szerintem megérheti a jobb környékért a +10millió hitel, de te ismered, hogy mik a lehetőségeid (mennyi a fizetésed, eddig milyen helyeken laktál, hol van a munkahelyed).
2021. febr. 22. 09:25
4/9 anonim válasza:
Te ismered az igényeidet.
Érdemes estefelé körülnézni ezeken a környékeken.
Főleg tavasztól őszig, mert az ork télen nem portyázik.
Meg akkor kiderül mennyire zajos, milyen az infrastruktúra, közlekedés, parkolási helyzet.
2021. febr. 22. 10:56
5/9 anonim válasza:
Egyébként a kerületeken belül is hatalmas a szórás, III-ban is van kifejezetten rossz környék. Meg a pesti külsőbb részeken is vannak jó környékek.
2021. febr. 22. 10:58
6/9 anonim válasza:
Ha neked megéri 20 évere eladósodnod csak azért, mert a 13. ker-ben elegánsabb dolog kutyaszarba lépni mint egy külsőbb kerületben, vagy a csövesek majd eltartott kisujjal fogják telibe hugyozni naponta többször is a kapualjatokat csak azért mert a 3. ker-ben van?!
2021. febr. 22. 11:14
7/9 anonim válasza:
Ha mindkettő panel, akkor szerintem nem vennék fel hitelt, hanem egy külsőbb (jobb közlekedésű) részre esne a választásom. A XVII. szép szerintem, csak messze van, a XVI. is elég jónak számít.
Ha a hiteles opció mondjuk egy tégla lenne a Gellérthegyen, azt lehet meggondolnám, de egy békásmegyeri panelért aligha érné meg.
2021. febr. 22. 12:41
8/9 anonim válasza:
Ha van annyi pénzed, hogy hitel nélkül is tudj lakást venni, akkor ezerszer inkább azt az opciót választanám a helyedben. Történhet bármi, ami miatt később nem tudsz fizetni, és erre a lakásod is rámehet. Veszel most egy pecót egy kevéssé flancos helyen, és mindazt a pénzt, amit kifizetnél a banknak, megtakarítod. Lakást bármikor cserélhetsz később is.
Én Kőbánya-Óhegyen lakom, az Óhegy-park közelében, kellemes, családi házas övezet, benne itt-ott társasházak. Ez pl. egész normális környék.
2021. febr. 22. 14:22
9/9 anonim válasza:
Nekem a nagyim szintén kőbányán lakik az ohegy park mellett, nagyon családias, mi xv. Kerület rákospalota kertvárosi részén lakunk, sose féltem este az utcán hazamenet, fél óra alatt bent vagy a deákon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!