Hányadik emeleten laknátok a földszinttől a 10. emeletig?
Nyugodtan fejtsétek ki, bőven is.
Hányadik emelet lenne a favorit? Mi az, ami még oké? Mi az, ami már nem?
5-6. emelet ha választhatnék, de igazából lakás vásárlásnál azt nézném hogy ne a földszint legyen illetve nem mennék feljebb a 7. emeletnél. Nem a magasság miatt.
Ha 4 emeletesről lenne szó akkor az 1. emelet.
"A legfelső szint több szempontból problémás: beázások, ha nem megy a lift, elég kemény a tizedikik lépcsőzni, és megsülsz nyáron, szó szerint."
Én nem értem bizonyos emberek fóbiáját a zárószinttől. Normális tetőszigetelés esetén sokkal nagyobb esélye van, hogy valamelyik felső szomszéd elárasztja az alatta levőt.
A "megsülsz nyáron"-t sem értem. Egyrészt a szigetelt panel hűvösebb, másrészt a 21. században már nem nagy kaland egyszer kifizetni 100 ezret egy klímára.
Én is laktam már magasföldszinten, másodikon, harmadikon és negyediken is. Utóbbi kettő zárószint. A felső szomszédok sajnos nagyon zajosak tudnak lenni, még normális életvitel mellett is. Mi legalábbis mindent hallottunk: örömteli sóhajtozást, sírást, veszekedést, bútorok tologatását, bármit. Akkor döntöttünk úgy, hogy legközelebb csak zárószint.
Itt végre csend van, csak a tetőről fújja le néha a szél az erkélyünkre a galambkakit. A tetőszigetelés rendben van, viszont őrült meleg tud lenni a lakásban, egy klímát muszáj volt betenni.
Földszint is jó, meleg az is , garázs van alatta!
Ja mennyi ott a panelban a rezsi?
"A "megsülsz nyáron"-t sem értem. Egyrészt a szigetelt panel hűvösebb, másrészt a 21. században már nem nagy kaland egyszer kifizetni 100 ezret egy klímára."
Biztos nem laktál panelban sosem. Egyrészt a tizediken tehetsz akármilyen szigetelést, főleg ha déli oldalon laksz. Másrészt légkondit sem pattintasz fel csak úgy egy panelra, mint otthon a saját házadon, főleg nem a 10ik emeleten. A gyenge áramkörökröl, amelyek el sem bírnák a légkondit, ne is beszéljünk.
"Biztos nem laktál panelban sosem."
Panelban lakom, ráadásul zárószinten, igaz 4 emeletesben. Miért ne lehetne felrakatni klímát? Ha gyenge az áramerősség, akkor bővíteni kell, én is így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!