Hányadik emeleten laknátok a földszinttől a 10. emeletig?
Nyugodtan fejtsétek ki, bőven is.
Hányadik emelet lenne a favorit? Mi az, ami még oké? Mi az, ami már nem?
Maximum a 3.emelet, jelenleg is itt lakom, lift nelkul. En ugy vagyok vele, hogyha elromlik a lift (elozo lakasomnal napi egyszer biztosan nem mukodott, olyan jo volt),akkor nyugodtan fel tudjak setalni a (jovobeli, meg nincs) gyerekkel, kutyaval, cuccokkal. Szerintem ez mar az 5.re is necces, ezert inkabb maradnek a max 3.emeletnel.
Plusz koltozesnel is hasznos szerintem, ha nem a 10.re kell felcipelni a butort, ami nem fer be a liftbe. De ez egyeni preferencia kerdese is szerintem, egyik baratnom peldaul imadott a 10.-en lakni, en meg mar attol is szedultem, ha kineztem az ablakon naluk :D
Mozgáskorlátozott vagyok, így csak a földszint jöhet szóba, mert nem kockáztathatok emeletet.
Ha éppen rossz a lift, vagy valaki az emeleten nem jól csukta be az ajtót, számomra az otthonom megközelíthetetlen még az elsőn is.
De ugyanezt hallom idős szomszédoktól is.
Ám ha nem lenne ez a gondom, akkor szívem szerint bármilyen épületben csak a legfelsőre mennék.
Lakótelepen csak minél magasabban, hogy legyen kilátás és napfény. Ahol lakom, nem használok függönyt se, a jövőben se annyira szeretnék.
Cipekedni ritkán szoktam, gyereket nem akarok. A költözést egyszer kibírnám.
Csakis legfelső emelet, de nem 10 emeletesben (panelben).
Jelenleg is legfelső szinten lakom, de ez most a 4.emeletet jelenti.
Lift nélkül az 1. vagy a 2.
Ha van lift, akkor 3. vagy 4.
Földszint csak akkor jönne szóba, ha kertkapcsolatos. Legfelső szint kizárva.
De a liften kívül sok tényező van: van-e kutya, hányszor kell elmenni egy átlag nap otthonról, ha nem működik a lift, van-e másik lépcsőházon keresztül megközelítési lehetőség, esetleg 2 liftes házról van-e szó, milyen a kilátás, milyen épületek épültek szembe, milyen távolságra, milyen a tájolás, milyen a ház előtti növényzet (ha van) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!