Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hányadik emeleten laknátok a...

Hányadik emeleten laknátok a földszinttől a 10. emeletig?

Figyelt kérdés

Nyugodtan fejtsétek ki, bőven is.

Hányadik emelet lenne a favorit? Mi az, ami még oké? Mi az, ami már nem?

2021. márc. 1. 10:11
A kérdező szavazást indított:
10. emelet
9. emelet
8. emelet
7. emelet
6. emelet
5. emelet
4. emelet
3. emelet
2. emelet
1. emelet illetve földszint
62 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%

Maximum a 3.emelet, jelenleg is itt lakom, lift nelkul. En ugy vagyok vele, hogyha elromlik a lift (elozo lakasomnal napi egyszer biztosan nem mukodott, olyan jo volt),akkor nyugodtan fel tudjak setalni a (jovobeli, meg nincs) gyerekkel, kutyaval, cuccokkal. Szerintem ez mar az 5.re is necces, ezert inkabb maradnek a max 3.emeletnel.

Plusz koltozesnel is hasznos szerintem, ha nem a 10.re kell felcipelni a butort, ami nem fer be a liftbe. De ez egyeni preferencia kerdese is szerintem, egyik baratnom peldaul imadott a 10.-en lakni, en meg mar attol is szedultem, ha kineztem az ablakon naluk :D

2021. márc. 1. 10:22
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Mozgáskorlátozott vagyok, így csak a földszint jöhet szóba, mert nem kockáztathatok emeletet.

Ha éppen rossz a lift, vagy valaki az emeleten nem jól csukta be az ajtót, számomra az otthonom megközelíthetetlen még az elsőn is.

De ugyanezt hallom idős szomszédoktól is.

Ám ha nem lenne ez a gondom, akkor szívem szerint bármilyen épületben csak a legfelsőre mennék.

2021. márc. 1. 10:24
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
2. emelettől felfelé bárhol. A lépcső gondot nem okoz, gyereket cipelnem már nem kell, lift általában van. Ha elromlik, átmenetileg kibírom a hegymászást. Jól szigetelt tetővel jöhet a 10. emelet is.
2021. márc. 1. 10:27
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Lakótelepen csak minél magasabban, hogy legyen kilátás és napfény. Ahol lakom, nem használok függönyt se, a jövőben se annyira szeretnék.

Cipekedni ritkán szoktam, gyereket nem akarok. A költözést egyszer kibírnám.

2021. márc. 1. 10:29
 5/30 anonim ***** válasza:
86%

Csakis legfelső emelet, de nem 10 emeletesben (panelben).

Jelenleg is legfelső szinten lakom, de ez most a 4.emeletet jelenti.

2021. márc. 1. 11:14
 6/30 anonim válasza:
72%
1.emelet, nyáron sz a leghűvösebb.
2021. márc. 1. 11:22
 7/30 anonim ***** válasza:
61%

Lift nélkül az 1. vagy a 2.

Ha van lift, akkor 3. vagy 4.

Földszint csak akkor jönne szóba, ha kertkapcsolatos. Legfelső szint kizárva.

De a liften kívül sok tényező van: van-e kutya, hányszor kell elmenni egy átlag nap otthonról, ha nem működik a lift, van-e másik lépcsőházon keresztül megközelítési lehetőség, esetleg 2 liftes házról van-e szó, milyen a kilátás, milyen épületek épültek szembe, milyen távolságra, milyen a tájolás, milyen a ház előtti növényzet (ha van) stb.

2021. márc. 1. 13:00
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Legpokolibb az, amikor felettem lévő egész nap kopogtatja a mennyezetet valamivel. Ajtó csapkodás, leeső tárgyak, szék lába, ordibálás, meg úgy minden.
2021. márc. 1. 13:06
 9/30 anonim ***** válasza:
89%
csakis legfelső emelet(tizedik, vagy még feljebb)
2021. márc. 1. 14:26
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte mindent kipróbáltam. Laktam 10 emeletes ház 9. emeletén, gyönyörű kilátás volt, szerettem ott lakni, de ha elromlott a lift, elég nehéz volt feljutni. Laktam 6 emeletes ház zárószintjén, itt is szép kilátás, felettem nem dübörögtek, és még gyalog is fel lehetett menni. Viszont ez a lakás nyáron nagyon meleg volt. Laktam liftes ház 4. emeletén, ez egy csodás, nyáron hűvös lakás volt, itt különösen jó volt élni. 4 emeletesben 1. emeleten a legkényelmesebb, és bár általában ezek a lakások télen hidegebbek, itt állandó 25-26 fokot mértünk. Itt kevesen laktunk, nagyon csendes kategóriájú volt. Jelenleg családi házban élünk, már nem szeretnék innen költözni, csak a "makkosba". Összevetve mindegyiknek volt előnye és hátránya, de én mindegyiket szerettem.
2021. márc. 1. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!