Mikor kell alkudni? Vagy lekéstünk?
Figyelt kérdés
Ismerőstől vennénk a házat, írta hogy mennyire tartja, megnéztük, majd írt hogy szeretnénk e mert van más érdeklődő is, hitelt kell felvennünk de mondtam hogy szeretnénk. Akkor is írta hogy rendben 9.5 millió. Viszont szeretnénk lealkudni 9re. Szerintetek ezzel lekéstünk vagy meglehet próbálni?2021. febr. 25. 20:17
1/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne megpróbálni? Azt tudjátok, hogy a másik érdeklődő mennyit kínált? Egyáltalán nem biztos, hogy ő is meg akarja adni érte ezt az árat.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem tudjuk, annyi hogy a szomszédok nem kérik, és hónapokkal ezelőtt mondtam neki ha aktuális mi megnézzük.
2021. febr. 25. 20:55
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg te is ugyanazt a szöveget!
"Laci, közben ajánlottak nekünk egy másik házat, így a tiédből alkudnánk 500ezret, mert az is tetszik és az csak 9 millió"
De arra számíts, hogy esetleg azt mondja, hogy akkor vegyétek meg azt, mert ő akkor eladja a másik érdeklődőnek, mert csak az ismeretség miatt részesített benneteket előnyben.
Utána már gáz visszatáncolni, hogy " Jó akkor megadjuk!"
Szerintem nem korrekt most már ebben a szakaszban alkudozni, én nem csinálnék segget a számból.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld meg lealkudni. Fél millió alku nem sok, ennél többet is szoktak alkudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!