Ránéztek a görbére? Lekéstünk róla? Rosszkor voltunk együtt? Tegnap nem tudtunk együtt lenni.
Figyelt kérdés
A szaggatott vonalnál hiányzik egy mérés mert reggel 36,1et mértem délután 37et. általánban a délutánit szoktam ide beirni.de azt az értéket nem tudom h elrontottam vagy mi másért volt olyan kiugró
2020. ápr. 17. 07:34
1/8 anonim válasza:
Csak az ébredési hő számít, bármilyen más hő nulla infóval bír e tekintetben. Így fölösleges az egész.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem mindig lenne ugyanakkor mérve, mert külön müszakban dolgozok.ezért gondoltam hogy igy is mutatja a szintváltozást, kb értéket, hogy hó elején alacsonyabb értékeim vannak mint hó 2.felében.
2020. ápr. 17. 07:53
4/8 anonim válasza:
Így tényleg nincs ertelme homerozni, hasznalj ovutesztet.
5/8 anonim válasza:
Minimum 4 óra, de inkább 6 óra alvás szükséges, hogy mérhető legyen, napszaktól független. Bár váltott műszakosoknak amúgy sem ajánlják. Többre mész az lh teszttel. Pozitív napon és másnap érdemes együtt lenni, amúgy a görbéd alapján még jó lehet az utolsó együttlétetek.
6/8 A kérdező kommentje:
Lh tesztem volt pozitiv,jelölve is van a görbén,aznap ill másnap együtt voltunk,de ahogy látjátok hö szerint késöbbnek irja 1nappal.ha pozitiv lh tesztem van biztos h volt tüszőrepedés,ovuláció?
2020. ápr. 17. 08:34
7/8 anonim válasza:
Ha 12-én es 13-án voltatok együtt, akkor elvben nem késtétek le.
8/8 anonim válasza:
A napközbeni hő azért nem ér semmit, mert függ attól, milyen a szobahőmérséklet, milyen ruhát viselsz, mennyit mozogtál előtte, mennyire vagy fáradt, mit ettél, stb. Az ébredési hő is változhat, persze, de azért ott kisebb az ingás (ált. ugyanazzal a takaróval takarózol, egy évszakon belül kb. ugyanolyan vastag pizsit viselsz, és nem nagyon mozog az ember álmában). Így tényleg semmi értelme mérni, hagyatkozz az lh tesztre. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!