Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap volt ovum és csak...

Liza23 kérdése:

Ha tegnap volt ovum és csak ma tudunk együtt lenni akkor lekéstünk róla?

Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha biztosan tegnap volt (és nem csak kalkulátor szerint) akkor valószínűleg lekéstétek.
2015. okt. 31. 15:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Naptáram szerint igen tegnap.
2015. okt. 31. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
1-es butaságot ír. A petesejt kb. 3 napig életképes, szóval semmiről sem késtetek le. Ha mindenkinek abban a szent órában kellene szeretkeznie mikor éppen ovulál, akkor már kipusztultunk volna.
2015. okt. 31. 16:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Annyi mindent olvastam itt erről, hogy már nem igazán értem. 😀 ebben a hónapban többször is voltunk együtt közben volt egy mensi is. Kövi elméletileg nov.13. lesz. 26-27 naposak a ciklusaim.
2015. okt. 31. 16:54
 5/14 anonim ***** válasza:

ma 16:45

Én beszélek butaságot? Olvass már utána a dolgoknak mielőtt hülyeségeket beszélsz.

A petesejt MAXIMUM 24 óráig él. Azért lehet több napon keresztül teherbeesni, mert a spermiumok 2-3 napig életben maradnak odabent, de amúgy igen, megtermékenyítődni, maximum 20-24 órán keresztül képes a petesejt.

Kérdező, a naptár semmit sem jelent hidd el nekem. Én is meg voltam győződve régen, hogy mindig 14. nap van ovum, aztán miikor elkezdtem hőmérőzni derült ki, hogy dehogy. Volt 8. ciklusnapon illetve 21. ciklusnapon is. Szóval ha nem tudod teljesen biztosan hogy tegnap volt, akkor bőven lehet, hogy csak ma volt, vagy holnap lesz, akár azután, úgyhogy nem reménytelen.

2015. okt. 31. 18:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem éreztem most görcsöket ahogy szoktam és a melleim sincsenek megfeszülve. Viszont jelentkezett is fehéres folyás ami átváltott inkább vizesre. Hőmérőzni nem tudok, mert nagyon rosszul alszom. Így nem tudom, hogy akkor hogyan tudnám megállapítani.
2015. okt. 31. 18:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Ovuteszt?
2015. okt. 31. 20:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Azzal szerintem csak a baj van ahogy olvasgattam itt utána. Szerintem hanyagolom ezt a témát aztán hátha meglep a gólya 
2015. nov. 1. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Oké, tényleg én mondtam hülyeséget mert valóban a hímivarsejtek élnek 3 napig és összekevertem.

De ettől függetlenül szerintem nem kell ennyire rágörcsölni a témára.

2015. nov. 1. 16:40
 10/14 A kérdező kommentje:
😊 úgy döntöttem, hogy elengedem a témát. Ha jönnie kell akkor jönni fog. Remélem minél hamarabb 😉 Nőgyógyászatilag most sincs semmi bajom mégis ilyen vízszerű folyásom van 2 napja. Lehet, hogy mégse jó a naptár ami egyébként egy applikáció.
2015. nov. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!