Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap volt ovum és csak...

Liza23 kérdése:

Ha tegnap volt ovum és csak ma tudunk együtt lenni akkor lekéstünk róla?

Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És bocsánatot és kérek attól akit lehülyéztem. :-)

De én azt mondom neked, hogy a természet nem a tankönyvek alapján működik, hanem a tankönyveket írták a természet alapján, de nyilván nem tudunk mindig mindent megfigyelni pontosan. Így a tankönyvi adatok sosem pontosak és nem szentírás.

Én nem egy emberről halottam, aki nem pont a vélhető ovuláció környékén esett teherbe, hanem vagy előtte vagy utána. Olyat is tudok aki menzesz után 6 nappal egy egyéjszakás kalandból maradt terhes.

Én a múltkor a 25 napos ciklusom 22 napján estem teherbe. (Onnan gondolom, hogy az Uh szerint is bőven 1 hét csúszásban voltam és előtte csak egy héttel voltunk együtt) Igaz sajnos nem indult be az embrió szívműködése és a 10. héten elhalt, így missed ab műtét lett a vége. De bizakodom, ha már egyszer sikerült... :-)

A legjobb ha háromnaponta együtt vagytok, de ez sem szentírás, ne legyen kötelező semmi, mert az hidd el tönkretesz mindent.

Sok sikert!

2015. nov. 1. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Aztán persze a 22 is lehet, hogy 17 volt, mert az előző aktusból maradtak életben addig a kiskrapekok, de látod ezt a fene se tudja kiszámolni pontosan...
2015. nov. 1. 17:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! Igen ez lesz szerintem, hogy amikor van kedvünk hozzá és jól esik akkor leszünk együtt. Mert sajnos így minden hónapban amikor megjön olyankor nagyon elszomorodom 😦 Remélem lassan meglátogat a gólya, mert már 2,5 éve várok a babócára
2015. nov. 1. 18:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Úgy látom, hogy eléggé képben vagy a témával kapcsolatban. Szeretném megkérdezni, hogy ez a vízszerű folyás inkább már ovu utáni szerinted? Megvizsgáltam magam és amikor az ujjamon van egy picit inkább fehéressé színeződik. Elméletileg a mesi 12 nap múlva jön. Köszi előre is a választ!
2015. nov. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!