Ha tegnap volt ovum és csak ma tudunk együtt lenni akkor lekéstünk róla?
És bocsánatot és kérek attól akit lehülyéztem. :-)
De én azt mondom neked, hogy a természet nem a tankönyvek alapján működik, hanem a tankönyveket írták a természet alapján, de nyilván nem tudunk mindig mindent megfigyelni pontosan. Így a tankönyvi adatok sosem pontosak és nem szentírás.
Én nem egy emberről halottam, aki nem pont a vélhető ovuláció környékén esett teherbe, hanem vagy előtte vagy utána. Olyat is tudok aki menzesz után 6 nappal egy egyéjszakás kalandból maradt terhes.
Én a múltkor a 25 napos ciklusom 22 napján estem teherbe. (Onnan gondolom, hogy az Uh szerint is bőven 1 hét csúszásban voltam és előtte csak egy héttel voltunk együtt) Igaz sajnos nem indult be az embrió szívműködése és a 10. héten elhalt, így missed ab műtét lett a vége. De bizakodom, ha már egyszer sikerült... :-)
A legjobb ha háromnaponta együtt vagytok, de ez sem szentírás, ne legyen kötelező semmi, mert az hidd el tönkretesz mindent.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!