Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Készpénzzel mennyivel lehet...

Készpénzzel mennyivel lehet szerintetek jobban alkudni, mint lakáshitellel, CSOK-kal? Bp.-en téglalakást.

Figyelt kérdés
Ha valaki volt már ilyen cipőben, akkor hány % alkut ért el?

2021. febr. 18. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a mai világban örül ha rásózza valakire, annyi túlárazott ingatlan van a piacon, nem hogy válogasson a vevők között. Amúgy ha hitel előbírálat megvolt akkor szerződéstől számítva max egy hónapon belül utal a bank. Én ezért nem engednék milliókat csak mert valaki kp-val feszít. De mindenki maga dönti el, hogy a gyorsaság a fontos vagy a pár milla különbség.
2021. febr. 19. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Jobb a kp-s. Mikor én hirdettem a lakásom én elutasítottam a hiteles vevőket, inkább engedek egy kicsit az árból ahelyett hogy fél évet kelljen várnom a pénzre
2021. febr. 19. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11-es: nem feltétlenül kell engedni milliókat, ha a kp-s vevő is megadja ugyanazt vagy közel ugyanazt az árat, akkor teljesen természetes, hogy ő fogja megkapni. Egy jó áron kínált lakásra ugyanúgy lecsap a készpénzes vásárló is, mint a hiteles, ő viszont általában hozza is rögtön a vételárat, nem kell várni sem. Aki meg nagyon túlárazza, azon rajta marad, mert sem kp-s, sem hiteles vevőnek nem fog kelleni.
2021. febr. 19. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
12 es jol e vagy tájolva, egyaltaan nem kell honapokat varni hitelre, de ahogy gondolod...
2021. febr. 19. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
Jobb a készpénzes vevő. Pár tízmilliós órabérért simán ledarabolsz bárkit a fagyóba, nem?
2021. febr. 20. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vettem hitelre lakást, kevesebb mint egy hónap alatt utalt a bank, kb 25%os önerőnél. Azért nem sokan szaladgálnak sok tíz milla kp val, és könnyen lehet hogy ők se másnap utalnak. Eleve benne van a szerződésben hogy ha nem utal a vevő x időn belül akkor bukta a foglalót. Ez is az eladót védi, és nem kell fél évet várni,hiszen együtt szabják meg a szerződésben hogy max mennyit vár az eladó. Másrészt saját magam tudom, milyen alaposan vizsgálódik a bank, így kölcsön esetén kisebb az esély hogy bármelyik oldalról bűnözőbe botlik az ember. Mivel sajnos tapasztalat, hogy tele van velük az ingatlanpiac.
2021. febr. 20. 10:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
40%_os önerönk volt, egy honap alatt megkaptuk a hitelt és kicsit alkudni is tudtunk. Szóval helyzetfüggö ez nagyon. Tény hogy mi nem az alkura mentünk rá, megkérdeztük csak ùgy pròba szerencse alapon és belementek. A megtekintéstöl számított 3. hònapban már be is költöztünk.
2021. febr. 20. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!