Miért olyan nagy gond az osztatlan közös tulajdon egy kert esetében?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy lakást, nagyon tetszik, kis erkélyes, praktikus. Egy 3 emeletes téglaházban van, ami egy elég nagy füves-fás telken terül el, ami ugye osztatlan k. tulajdon (már a kert, az épület társasház).
Nem tudom pontosan, mit takar ez (nyilván családi háznál nem ideális), de egy 3 emeletes téglaház egyik lakásáról lenne szó. A kert csak annyira érdekel, hogy nyáron tudjak napozni, olvasni stb. a füvön és ne nekem kelljen levágni.
2021. jan. 26. 11:29
12/14 anonim válasza:
Ez a közös lónak túrós a háta esete
13/14 anonim válasza:
Pláne , ha építkezni akarsz és a tulajdonosok egy része nem megtalálható . A mezőgazdasági művelésü ingatlanoknál már megoldották, mert ez mindenki érdeke(beleértve az államot is).
Mikor lesz ez meg az építési és üdülőtelkeknél is? ! ?
14/14 anonim válasza:
#13 - nézz utána ennek a közmondásnak, mielőtt leírod. Nem túrós, hanem túros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!