Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Statikust társasházi lakás...

Statikust társasházi lakás vásárlásakor is szoktak hívni a vevők?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, statikai ellenőrzés inkább családi házaknál jellemző, de annyi mindent olvasni itt; hogy elbizonyalanodtam. Egy szimpla belvárosi társasházi lakásról van szó, csak a függőfolyosók állapota nem valami bizalomgerjesztő, mintha minden irányból esne szét az egész. Gondolom, azért foglalozik vele a társasházkezelő is...
2021. jan. 22. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Statikust én 2 éve hívtam Törökbálintra, 80e Ft volt teljes dokumentációval.

Társasház más kérdés, én első körben a közös képviselőt keresném meg, hogy mikor volt utoljára megtekintve, ha ennyire rom állapotban van.

2021. jan. 23. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is megkeresném a közös képviselőt, hogy tervben van-e felújítás, milyen a ház anyagi helyzete.

Ha nincs tervben és nincs is pénz rá, akkor nem kell nekem statikus ahhoz, hogy eszem ágában se legyen megvenni egy ilyen társasházban egy lakást.

2021. jan. 24. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki akartam hívni statikust Budapesti lakáshoz, 60ezer lett volna, nem tudom miről beszélnek itt.
2021. jan. 24. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 13-as!

Nem a lakást akarja felméretni a Kérdező, hanem a HÁZ általános statikai állapotát, - különös tekintettel a függőfolyosókra - ami nyilván nem 60ezerFt.

2021. jan. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!