Nyugaton azért nem vesznek saját lakást az emberek, mert nem érik be az árakat vagy csak simán kedvelik a mobilitást?
9.
Hát a tiédről is, jól írják, cigány vagy.
Persze gondolom te hatalmas értelmiséginek érzed magad, mert össze-vissza futkosol, mint a mérgezett egér, akinek mennyire bejött az élet.
Szerencsétlen....
"Mit fáj neked, hogy én így gondolom, hogy abból a pénzből már itt lehetett volna azóta 3 lakásom"
Zimbabwe-ben meg húsz. De ki akartál menni és ennek ez volt az ára, úgyhogy nem volt kidobott pénz. Az, hogy később megbántad az más kérdés.
Honnan veszitek, hogy Nyugaton mindenki albizik???
A fehér amerikaiak 75%-a saját háztartásban lakik, nem bérel. Európában Németországban a lakosság 52%-a szintén sajátban lakik, és ez a legalacsonyabb ráta az EUban. Nyugati országokban általában 60-80%-os a home ownership rate, itthon 92%.
Vagyis a fiatalok és csórók laknak albérletben ott is, plusz a friss bevándorlók. Kivétel ezalól a DACH országok.
Köszönöm szépen a releváns válaszokat!
Én igazából csak általam hallottakból indultam ki, mert egyik unokatestvérem mondta, hogy Münchenben a pesti árak végére még oda lehet tenni egy nullást.
Jó, ez valószínű túlzás, de akkor is elég erősnek hangzott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!