Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tegyük fel, hogy a pénztárcádh...

Tegyük fel, hogy a pénztárcádhoz mérten két opció adott – mindkettő ugyanannyiba kerül és belefér a keretbe. Te melyiket választanád?

Figyelt kérdés

1.) Álmaid környékén egy nagyon nem szimpatikus ház.

2.) Egy nagyon nem szimpatikus környéken álmaid háza.

A nem szimpatikus ház alatt azt értem, hogy pl. rossz elrendezésű, rossz tájolású, felújítandó, vizesedő, vagy csak egyszerűen nem tudod magadat elképzelni benne, stb. De lehet az is, hogy mondjuk kifejezetten önálló családi házat szeretnél, de ez ikerház/sorház.

A nem szimpatikus környék pedig pl. messze van a munkahelyedtől/rokonaidtól/barátaidtól, nincs bevásárlási/szórakozási lehetőség a közelben, rossz a tömegközlekedés, többnyire lepukkant/régi házak vannak, nem vonzó a hely számodra, sok a kisebbségi, stb.

Én a környékhez ragaszkodom, tehát számomra egyértelmű, hogy az 1.) lehetőség.

2021. jan. 8. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így igaz, a házat bármikor fel lehet újítani, át lehet alakítani, de a környéket semmiképp. Azért is tettem fel a kérdést, hogy volt-e olyan, akit annyira elvakított a "szerelem" egy háznál (amit ráadásul csábító áron árultak, nem véletlenül), hogy nem érdekelte az amúgy sz*r környék, és végül jól meg is járta vele...
2021. jan. 8. 22:14
 12/13 moozygoo ***** válasza:
100%
Egyiket se, gyűjteném, a pénzt és nézném a lehetőségeket, amikor a kinézett környékemen vagy közelében lenne lehetőség, azt venném meg.
2021. jan. 9. 18:09
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem, tovább keresnék.
2021. jan. 9. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!