Van értelme kiadó garázst meghirdetni? Mennyire van kereslet rájuk?
Tavaly vettem meg befektetésnek egy 2 lakásos társasház egyik lakását.
Elég szűk, zsúfolt (Budaörs hegyoldal) utca, ott a parkolóhely aranyat ér.
A lakásokkal szemben pár méterre volt egy "placc" ahol max. két kocsi fért el. Na most a parkolóhely nem tartozott a lakásokhoz, egy teljesen független emberé volt a tulajdonjog.
Bár mikor a lakást vettem tisztában voltam ezzel, csak számomra furcsa volt ez az egész, hogy ott van két a kétlakásos társasház de a szemben lévő parkolóhely nem tartozik hozzá.
Lényeg a lényeg, hogy megkerestem a tulajdonost, megegyeztünk vele és közösen a másik lakás tulajával megvettük felesbe 6 millióért.
Igen, ennyi volt a kb. 15 négyzetméteres placc az utca szélén.
Szóval egy jó helyen lévő garázs vagy parkolóhely rengeteget érhet. Én is végül csak azért vettem meg, mert manapság egy lakást főleg ilyen helyen garázs vagy parkolási lehetőség nélkül nem fognak kivenni.
12: Kereslet LESZ?
Az első 4 kérdés bérlői kérdés, de nem válaszol...
4/14 "Akár 1 jó albérlet árát is kérhetsz!" Ez kérdés??
Valami bibi van az értelmezéseddel 13/14-es (:
15: Ez tényleg nem egyértelmű, melyek a bérlői érdeklődések?...
1., 2., 6., 8.
16/16 Na így már mindjárt jobban hangzik! :)
A 4-es ajánlat, ami nagyon olcsó azon a helyen. Nem kérdés, az Én megítélésem szerint!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!