Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik szeretnének kerttel...

Akik szeretnének kerttel rendelkező ingatlant, melyiket preferálnátok inkább: Családi házban laknátok, vagy lakásban élnétek inkább, és amellett lenne egy kertes nyaralótok?

Figyelt kérdés

Ezúton nem pusztán a társasház vs. családi ház a kérdés, hanem kik részesítenék előnyben azt, hogy az otthonukhoz tartozzon egy kert is, ez esetben nyaraló nem kéne nekik, hanem mindig máshova mennének nyaralni, illetve kik azok, akik inkább lakásban élnének szívesebben, és mellette lenne a nyaralójuk, ahol kertészkedni is tudnának (még ha ahhoz le is kell utazniuk rendszeresen)?

Előnyöket, hátrányokat is írhattok ezzel kapcsolatban!

2020. dec. 28. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én, a nyaralón kívül mindenben laktam. Kertes házban nőttem fel. Tény, hogy sok munka volt vele, pláne a kerttel. Gyümölcsfáink, szőlőnk és veteményesünk is volt. De nekünk, gyerekeknek ez szórakozás volt, nyáron meggyet szedni, fára mászni stb. A szüleim most már idősebbek, még elboldogulnak a kerttel de pár év múlva szerintem be lesz füvesítve az egész. Később laktam panelban (bérelt lakás), minimális erkéllyel, kissé problémás szomszédokkal. Soha többet. Aztán egy három emeletes társasba költöztem, aminek volt terasza. Az egész jó volt, de a város közepén, szóval állandó volt a zaj és a por. Pár hete költöztünk a saját családi házunkba. A telek nem túl nagy, némi füves rész, két fa és egy kicsi veteményeskert mindössze. Így munka nincs sok vele, de mégis a magunk vagyunk, nincsenek idegesítő falszomszédok. Az utca csendes, a szomszédok rendesek. Megyeszékhely 10 perc busszal. Szóval én családi házat tartok ideálisnak, nem túl nagy kerttel. A nyaralót nem érzem szükségesnek.
2020. dec. 29. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Családi házam van 2500négyzetméter kerttel… ali tudja, hogy ez mekkora teher, az megérti, én így 50hez közelítve már inkább mennék egy lakásba és azon kívül egy hétvégi ház max 500négyzetméter kerttel.
2024. ápr. 11. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!