Pest megyében hol érdemes lakást venni?
Ezek alapján én is a Gyömrő, Maglód, Mende háromszöget, esetleg Péterit tudom javasolni. Ha belefér plusz 10-15 perc, akár Aszód is szóba jöhet.
Az általad felsoroltak közül én Erdőkertesről tudok nyilatkozni, nem csodálom, hogy nem győzött meg, annak ellenére, hogy sok új beruházás van, eléggé fertőzött rejtett erőforrással, sok helyen földutas utcák vannak. A mellette lévő Veresegyházzal össze sem lehet hasonlítani. Pécelen átutazóban szoktam lenni, én oda se költöznék, eléggé lelakott a falu képe, hiába vannak szép új házak is.
A helyzet az, hogy mindenképpen szükség lesz kompromisszumra vagy a távolságban vagy a lakás méretében, mert nincs elég pénzetek megfizetni azokat a helyeket, ahol ténylegesen 30 perc a belváros. Amire még felhívnám a figyelmed, mint gyakorlott ingázó, hogy a hirdetésekben szereplő ingázási időtartamra minimum tegyél rá plusz 20-25 percet, most már minden irányból horror a bejárás minden tömegközlekedési eszközzel (még talán az érdi elővárosi vonal a legjobb ilyen szempontból,de arra is sok a panasz), minél messzebb vagy a Budapest táblától, annal rosszabb a helyzet, és ha nincs kötöttpálya, akkor még hosszabb is lehet az utazási idő. Azt kell mérlegelnetek, hogy mi a fontosabb számotokra, a nagyobb élettér vagy az élhető bejárási idő, arra sajnos nincs elég pénzetek, hogy mindkettő maradéktalanul megvalósuljon.
"Dunakeszire pedig ki lehet tenni a megtelt táblát"
Hát ha Dunakeszire ki lehet tenni a megtelt táblát, Gyömrőre mar régen kitették. Pont amiatt olyan, amilyen. Az én baratnőm Gyömrőn lakik, a férje Pesten dolgozik, alig látja. Este jó, ha a gyerekekkel még vált 2 szót. A baratnőm 3 gyerekkel alig bír lépést tartani, az utóbbi időben már gondolkodott azon, hogy ha a kicsi is iskolás lesz, inkább visszaköltöznek Budapestre, mert se a férjét nem látja, se ideje nincs semmire. Nem mondom, hogy wz csak Gyömrőn van így, de Dunakeszi még így is szellősebb, van jó közlekedés vonattal is,vvan hely a bölcsiben/ óvodákban- ellentétben Gyömrővel! Kb ég és Föld a különbség.
Nehogy már azért fikázd Gyömrőt, mert a barátnőd férje sokáig dolgozik és soha nincs otthon! Semmi köze ehhez a közlekedésnek, én naponta 2x közlekedem azon a vonalon (vonattal) és Gyömrőn 30 perc alatt ott a vonat a Keletiből, ráadásul a gyömrői vasútállomás a centrumban van.
Ha a pasi nem talál haza, akkor váltson munkahelyet, vagy a barinőd nézzen körül, hogy ki, vagy mi miatt nem jár haza a férje.
Nehogy már ebben Gyömrő legyen a hibás!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!