Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen ingatlanos sztoritok...

Milyen ingatlanos sztoritok van,amire érdemes odafigyelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hàzvàsàrlàs előtt àllunk.

Elég sok hàzat ingatlanos hirdet csak ès a tulaj nem.

Nem lenne problémàm az ingatlanossal,mert az eladó fizeti,DE eddig pàr hàzat megnézve làtom,hogy az ingatlanosoknak egyàltalàn gőzük sincs semmiről.

Egy hàzat talàltunk ami szimpatikus volt ès a tulaj vezetett minket körbe. Mindent elmondott ès minden kérdèsunkre valaszt kaptunk.

Az ingatlanosok meg ossze vissza hablatyolnak,azt se tudjak hany cmes szigeteles van a hazon. Csak korbevezet es kesz. Ha kerdezunk valamit,akkor az a valasz jon,hogy majd megkerdezi a tulajt.

Tegnap pont egy olyat neztunk,hogy elvileg a tulajdonos kulfoldon van,most berlok lakjak. Kertuk tegnap a tulajdoni lapot ,hogy kuldje el azt mondta majd ma kuldi. Eddig nem kuldte. Szerintetek valami simlis dolog van a hàzzal kapcsolatban ?

Nektek milyen tapasztalaitok vannak,amikre erdemes odafigyelnunk?

Koszi,ha írtok :)

2020. dec. 21. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy "platina" értékesítő tukmált egy lakást, szó szerint, ahol lejtett a padló de nagyon durván, és állította, hogy csak aljzatkiegyenlítőzni kell, minden király, párnafával meg kell oldani, tudja, már kapott szakvéleményt, adjunk ajánlatot, írjunk alá, sokan érdeklődnek..

Hát, az ingatlan nem volt olcsó, ezért mielőtt bármilyen ajánlatot teszünk, kihívtunk egy profi statikust aki 2 órás felmérésre kiment, és írásos jelentést készített, igaz zsebbenyúlós volt, 80e Ft, de megspóroltunk vele 15 milliót...

ugyanis kiderült, hogy statikailag az épület födémje amire a lakás épült az lakhatatlan, már egy fürdőkád is leszakadt volna az alsó szomszédhoz... :(

Nagyon fájt a szívünk, de ha az az ingatlanos az eszembejut, azóta is ökölbeszorul a kezem.

2020. dec. 22. 10:00
 22/22 anonim válasza:
100%
sziasztok! Engem nemreg próbált meg átverni egy ingatlanos. Elhallgatta hogy millios jelzalog van azon a lakason, amit elmentem megnézni és amit még engedett is lealkudni. Tulajdoni lapot nem mutatott,de már sürgetett, hogy îrjak alá valami szerződést a vételi szándékomról. Lekértem a tulajdoni lapot, amin egyértelműen látszott a tartozás.. mikor rákérdeztem azt mondta nem tudja mi ez ő nem látta :D aztán megnyugtatott, hogy semmi baj, így is meg tudom venni stb stb. Rohadtul palira vett, undorito az egesz...Az eladó mellesleg végig azt hazudta, hogy semmilyen tarzozasa nincs... (kiderult, hogy kozmuvek fele is van)
2021. jan. 28. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!