Hol vennétek 80-90 millióért családi házat Magyarországon?
"Akik bérelnek, azonnal továbbállnak oda, ahol van -30%."
Attól még vannak bérlők.
"Mi nem érthető azon, hogy a járvány miatt tízezrével párologtak el a külföldi munkások/diákok?"
A külföldi diákok miért párologtak volna el? Nem értem. Nincsenek kitiltva. Vagy szerinted most évekig bizonytalan időre felfüggeszti a tanulmányait? Ugyan már....
"vagy hazaköltözik"
Hova haza, ha az albérlet az otthona? Pont erre utaltam az előző kommentemben, hogy ha neki az albérlet az otthona, akkor nem tűnik el a piacról.
Ja és az általad linkelt cikk arról szól, hogy csökkentek a bérleti díjak, de én ezt nem is firtattam.
De az árak nem azért csökkennek, mert eltűntek volna az emberek :D
11: Azért mert lehetővé teszik a beutazást, attól még nem fognak jönni. Legalábbis annyian nem, mint eddig. Másrészt számos egyetem esetében online oktatás megy.
Még egyszer, nem véletlenül van ekkora kínálat.
A kínálat a rengeteg airbnb-s lakás miatt van. Jelenleg is rengeteg ember költözik fel munkahely miatt a fővárosba, városokba, mert nincs munka vidéken. Aki albérletben lakott, az továbbra is abban fog, szóval a piacról nem tűnik el.
Szinte egy egyetemen sincs online oktatás. Amit linkeltél az egy jósolgatós cikk a nyárról. Elmúlt szeptember, látjuk, hogy nincs távoktatás.
5-ös!
Te nyilván vicceskedni jársz ide, mert a hozzászólásod értéke NULLA.
Csak most így - kapásból - mivel most szezon sincs:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!