Melyik városba költözzek Magyarországon?
Helló.
Ti melyik várost találjátok a legszebbnek, melyikben van nyugalom? Most Budapesten lakok születésem óta és nem szeretem egyáltalán. A sok büdös csöves, kéregetők a villamoson, cigany bandák a buszokon ordibálnak, pisiszag a blahán, keletinél, aluljárók pocsék állapotban, éjszaka ordibáló tinibandák, folymaatos autózaj, sprintelő banyatankos mamák akik elsöpörnek mindenkit csak, hogy elsők legyenek és még sorolhatnám. Szeretnék olyan városba költözni ahol ezek viszonylag nincsenek. Sajnos Budapesten semmi nem tudta megkedveltetni velem magát, vannak szép helyek de nincs érzelmi vonzalom iránta. Költözés még soká lesz, de addig is, hogy legyen ötletem, legyen meg a célváros. Hiába mondják, hogy Budapest munka miatt a legjobb, hát nem éppen, több hónapja nem találok semmi munkát magamnak, pedig sok tapasztalatom van de senki a fenébe nem hív. Még egy vacak gyárba sem. Budapesttől szeretnék megválni amint lehet. Remélem nem vagyok egyedül ezzel, hogy utálom Budapestet, higgyjétek el voltam budapest sok helyén és ugyanaz a benyomásom.
"több hónapja nem találok semmi munkát magamnak"
Aki Pesten nem talál munkát, ráadásul "bármilyet", az vidéken pláne nem fog.
Milyen tapasztalatod van?
Milyen végzettséged?
Keleten vannak szép városok de munka jóval kevesebb mint Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!