Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magyarországon mindenhol...

Magyarországon mindenhol olyan az ellátás mint itt és költözzek ki külföldre ha még meg akarom élni az időskort?

Figyelt kérdés

1 fogászat

- ne zárhatom be a számat míg betömik mert elfertőződhet a nyálban lévő baktériumok miatt ->végleges tömés aznap kiesett-> visszamentem azonnal még fél óra hátra volt rendelésből senki rajtam kívül de már nem tudnak fogadni mennyek be a városba a fő rendelőbe(30percel később) nem tudnak fogadni mert nincsidőpontomm, most nem lesz semmi bajom ha egész éjszaka nyitott marad a fogam.

- 1 éven át kezeltek 1 fogamat havi 2x-3x 5 orvos.

- ki akartam húzatni a fogam a mellette lévőt húzta ki, nem volt egyértelmű hogy a kicsit szuvast vagy amiben egy nagy lyuk tátongott.

2 reumatológus

- nagyon fáj a hátam 2 hónap múlvára kaptam időpontot

- nem tudja mi a bajom felírt egy ugyanolyan kenőcsöt amit a háziorvosotól kaptam annak ellenére hogy megemlítettem hogy már van egy ilyenem és azt mondta hogy ez nem az(megkérdezve a patikust ugyan az volt)

- elmentem kezelésre ahol első alkalom után (péntek du) kiütéseim lettek, hétfőn háziorvos adott beutalót "időpontot majd ott kapok", kórházban recepciós "háziorvossanak kellett volna időpontot ráírni vagy hogy sürgős, de 2 hónapra tudok időpontot adni"

3 kórházi recepciós

- "2 hónap múlva tudok adni időpontot melyik napot szeretné" mondtam nem tudom mert nem kapok beosztást csak havonta, "mi 3 hónapra előre megkapjuk"

- megyek az időpontra előjegyzett beutalómmal a recepcióhoz "1 emelet" pontosabb helyleírást kérve "ki van írva" pontosítottam hogy a 3 folyosóból melyiken induljak el "fel megy azon a lépcsőn az elsőre és ki lesz írva" de nem volt kiírva és végig másztam mind a 3 folyosón mert az utolsóban volt.

2018. szept. 17. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Költözz ki külföldre, az lesz a legjobb, de előtte menjél kia Bem térre, mostan tüntet az az ökör gyurcsany, fog neked örülni,A szadat meg csukd be. Van neked TB kártyád?
2018. szept. 17. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek ilyen rossz tapasztalataim.

- Nagyon kedves fogorvosom van. Amióta hozzá járok, nem félek.

- Időpont 2 hét volt a legtávolabbi, amit eddig kaptam.

- Kétszer voltam kórházban, a recepciós, a nővérkék és mindenki nagyon kedves és udvarias volt. Csodálkoztam is, mert ugye mindenhol csak a panaszkodást hallottam, személyes tapasztalatom meg nem volt.

2018. szept. 17. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem'tom külföldön hogy van biztosítás, de itthon is kaphatsz normális ellátást - pénzért. Lehet, amennyibe a külföld fájna, annyiba itthon is megúszod.
2018. szept. 17. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Angliában sokkal szarabb!!!
2018. szept. 17. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Bocsássál meg kedves kérdező, te csak lázítani akarsz. Én is elég beteges vagyok, de csak pozitív tapasztalataim vannak . Én úgy látom, hogy ha a beteg tisztességesen áll az orvosszemélyzethez, nem hepciáskodik, meg követelődzik, akkor rendesen el van látva.

Különben meg menjél külföldre, a pcsa sem kíváncsi itt rád. Ott biztosítás, vagy pénz nélkül már a portás kivág az utcára.

2018. szept. 17. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:

1. és 5. Válaszolónak azt kívánom hogy éljék meg azt amin én.

2. Melyik városról van szó?

3. Én úgy hallottam máshol is divat a tb csak nem ilyen formában és ha nem mész el az időpontra meg is büntetnek.

4. Külföld != Anglia.

2018. szept. 17. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fogom kiírni, hogy hol élek :) De nem az ország jól menő részében. A kedvesség nem pénz függő.
2018. szept. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!