Melyik Győr legszebb városrésze, ahol családi házak vannak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 23:50
2/9 anonim válasza:
Pinnyéd, ménfőcsanak, gyirmót, illetve kisbácsa.
De mi pl Nádorvárosba vettünk, de ez nem jellemzően családi házas rész a fentiekkel ellentétben.
3/9 anonim válasza:
Pl én győrszentivánra nem költöznék a sok cigány miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem ezek már nem győrhöz tartoznak. Nagyon messze vannak mindentől. Szabadhegyről mi a véleményetek?
2020. nov. 1. 00:38
5/9 anonim válasza:
Vannak gázosabb részei, ahol sok a kisebbség, de összességében jó Szabadhegy is. De kismegyer is jó, ott több a családi házas rész.
6/9 anonim válasza:
Ménfőcsanak, Vízi város,
Győrnek szinte minden része folyamatosan fejlődik.
Most igen nagy hangsúlyt kapott Újváros azon belül Kossuth utca felújítása.
Nagyon sok cigány ki lett rakva az önkormányzati lakásokból.
7/9 anonim válasza:
Tudom Győrben sokan lenézik,de én például gyárvárosban vettem lakást.
Igazából közel van minden a boltok,üzletek a belváros is.
Ráadásul kifejezetten pofás házak is vannak erre.
8/9 anonim válasza:
Igazából,mikor kinézek az ablakon pont egy ilyen családi házas övezetre nézek.Sok házzal fákkal +látom a Mátyás király templomot és még az ETO stadiont is.
Szerintem szép ez a környék
( Gyárváros)
9/9 anonim válasza:
Vízivárosban egy kifejezetten családi házas rész, de szerintem ott csak nagyon gazdagok laknak :D Legalábbis sok a német rendszám, meg a német beszélgetés. Én ha tehetném Ménfőcsanakra mennék. Annyira még nincsen messze, de szerintem nagyon hangulatos, és kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!