Szerintetek melyik kisvaros a legèlhetőbb ès legszebb összesègèben?
Figyelt kérdés
Budapestről szeretnèk elköltözni, olyan helyet keresek ami amerikai kisvárosra hasonlít új parcellázádú kertvárosi résszel. Van szerintetek ilyen hely magyarországon?
Ilyesmire gondolok:
Johetnek ötletek ha pontos városrèszt tudtok akkor azt is. Köszi
2020. márc. 17. 18:20
1/12 anonim válasza:
Hát, ilyen amerikai stílusú városrészt nem ismerek itthon, de sok településnek, kisvárosnak van újépítésű része, főleg Budapest környékén. Amiről tudok a déli agglomerációban, az Gyömrő (valami lakópark), Vecsés (Andrássytelep déli csücske), Dunavarsány (szintén valami lakópark, nem jut eszembe a neve), Felsőpakony (déli rész, Vasút utca környéke). Igaz, hogy utóbbi nem város, de nekem a pakonyi tetszik a legjobban, mert ott nem a manapság divatos egymásra zsúfolt többlakásos házak vannak miniatűr kerttel, hanem többnyire önálló családi házak normális méretű telekkel.
2/12 anonim válasza:
Illetve még Dabason a "vezér" utcák ilyen viszonylag újépítésűek (kb. 15 éves). Rokonok laknak arrafelé, az is nagyon szimpatikus környék, szívesen laknék ott.
3/12 anonim válasza:
ilyet egyik magyar kisvárosban se fogsz találni, max 1-1 utcát újabb házakkal.
4/12 anonim válasza:
Heves megye, Hatvan varos, Kertesz utca
5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat de ezeket csekkoltam google terkepen de ezeknel azert kicsit jobb helyet keresnek olyat mint a tukorhegy torok balinton vagy meg Telki aminek vannak szep uj reszei...
Johet meg ha van aki tud
2020. márc. 19. 15:18
6/12 anonim válasza:
A vecsési, amit írtam, tök ugyanolyan, mint a törökbálinti. Nézd csak meg pl. a Lázár Vilmos utcát!
7/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, ott nem irtal utcat es nem talaltam de tenyleg az mar megfelel.
2020. márc. 27. 13:32
8/12 anonim válasza:
Pakson nézz körül, vannak elég elit környékek
9/12 anonim válasza:
Nagykovácsi. Szerintem gyönyörű hely
10/12 anonim válasza:
Veresegyház - ligetek nagyon szép - szinte csak csaladi hazak, semmi zsufolt tarsas meg sorhaz.
8-10 eve epult ki, uj parcellazas volt. Szerintem ennel jobbat nem talalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!